Renginių gidas (11 21-11 23

Mes pasirūpinome, kad jaunoms, linksmybių bei veiklos ištroškusioms sieloms netektų sukti galvos, ką nuveikus ne tik savaitgalį, bet ir visą ateinančią savaitę! Smagiausi vakarėliai, šokių vakarai, nestandartiniai koncertai, ir kokybiškiausio humoro injekcijos – visas pramogų kompleksas, kuris neleis sėdėti namuose, taigi, pasiruoškite linksmybėms!
Balkanų muzika priverčia trypti net ir didžiausią rimtuolį!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Lietuvoje neseniai viešėję „Gogol Bordello“ šįkart grįžta kitu pavidalu – profesionalių lietuvos muzikantų sukurtu „Gogol Bordello Tribute“ . Gypsy dub punk muzika, čigoniški motyvai, reggae, ir pankiška energija – visa tai sudarys linksmą ir didelį šurmulį, kuris įkaitins šaltą žiemos penktadienį! Tai – renginys, kuriame gera energija semiama kibirais (renginio organizatorius – „Brodvejus pub“)!

Penktadienį repas užvaldys kauniečių ir miesto svečių sielas! Kastetas (G&G Sindikatas) x Alko (Street Up)  paims vakarėlio vairą ir rankas ir neliks nė vieno neskanduojančio kartu bei nejudančio į užvedančios muzikos ritmą! Ateikite ir pamirškite darbo savaitę, nes vakarėlis bus neeilinis (renginio organizatorius – klubas „BO”)!

Esate neabejinga svingui, šokiams ir gerai nuotaikai? „Shake That Thing" – diena, kai lindyhoperiai – profesionalai, mėgėjai ar tiesiog gerbėjai, susitinka ir šoka iki paryčių. Pėdutes krutins visi, todėl visai nesvarbu, ar šoki kaip tikrų tikriausia šokių dievaitė, ar tik svajoji apie tai, jau šeštadienį esate laukiama čia, kur gera muzika ir puiki nuotaika įsuks į vakarėlio dvasią (renginio organizatorius – klubas „Tamsta")!

Repo virtuvės šefai lapkričio 22-ąją tęsia ekspediciją po įsimintiniausius Amerikos repo kultūros miestus! Antroji „Rapetizer” stotelė – Los Andželas, kur saulė, Venecijos paplūdimys, L.A. Dodgers, kino žvaigždės ir, žinoma, šiluma. Vakarėlį vairuojs DJ Mamania, DJ Swix ir Pro-100, taigi patikėti linksmybes į jų rankas visai nebaisu! Ateikite ir pasijuskite tikrų tikriausia vakarėlių siela (renginio organizatorius – klubas „Studio 9“)!

Jurgis Didžiulis , kelias savaites važinėjęs po Lietuvos miestus ir miestelius su greituke, linksmybes tęsia toliau! Skleisdamas žinią apie savo naujausią albumą, jis grįžta į sostinę, kur pristatys gruodį išeisiančiame albume esančias dainas, kurios, kaip sako jis pats – nėra komercinio vartojimo, todėl viskas, pradedant pačiu albumu, baigiant jo viešinimu, vyks netradiciškai. Ką tai reiškia? Reiškia, kad bus SMAGU ir jūs galite būti visų linksmybių dalimi (renginio organizatorius – Jurgis Didžiulis)!

Užginčyti, kad juoktis sveika – sunku, todėl vilniečiai ir sostinės svečiai rudenišką trečiadienio vakarą kviečiami juoktis į valias! Žinomi veidai – Mantas Katleris, Paulius Ambrazevičius, Mantas Stonkus, Vaidotas Šiožinis, Domas Raibys ir Dominykas Klajumas, o kitaip tariant – Humoro klubas, juoktis privers net ir didžiausią surūgėlį, todėl jų naujausios programos „Duok dėdei bučkį“ praleisti nepatartina (renginio organizatorius – „Baltic music“).

Renginiai Vilniuje stebina savo gausa, todėl kartais sunku nepasimesti tarp visų pramogų ir išsirinkti tinkamiausią. Portale http://kur.delfi.lt/ gali rasti sostinėje bei didžiausiuose Lietuvos miestuose vykstančius renginius – koncertus, vakarėlius, futbolo, krepšinio varžybas, šou, festivalius, spektaklius, miuziklus ir kitus. Sužinok, kas vyksta tavo mieste!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis