Dėl antsvorio bendraklasių kritikuota mergina nušluostė jiems nosis (FOTO)

„Mane bendraklasiai vadino storule ir nuolat klausinėjo, ar ne aš suvalgiau jų pyragą. Visuomet buvau apvalių formų, todėl mokykloje tapau patyčių objektu. Nuolat jausdavausi nieko neverta, tie užgauliojimai mane žlugdė emociškai“, – taip apie patirtį pasakoja 20-metė britė Elizabeth McKenzie, būtent dėl savo apvalių formų pagaliau sulaukusi populiarumo.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Mokykloje užgauliota Elizabeth nušluostė visiems pašaipūnams nosį: mergina tapo viena iš nedaugelio laimingųjų, patekusių į „Plus Size“ grožio konkurso „Miss Plus Size 2015 International“ finalą. Tūkstančiai apvalių formų merginų siuntė anketas su viltimi patekti į apvalučių grožio konkursą, o štai Elizabeth, dėvinti 20 dydžio drabužius, ir tapo viena laimingųjų.

Elizabeth nuotrauką rasi čia.

Kaip pasakoja pati Elizabeth, konkurse ji dalyvauja tam, kad parodytų kitoms toli gražu ne manekeniškų formų merginoms, kad verta mylėti save tokią, kokia esi. Būdama 18 metų ji pradėjo dirbti su jaunais žmonėmis, kuriuos kamavo valgymo sutrikimai. Mergina buvo sukrėsta, kad tie jauni žmonės nekentė savo kūno, ir buvo pasiryžę bet kam, kad atsikratytų dar bent vieno kilogramo.

„Tokia patirtis privertė mane pamilti save tokią, kokia esu. Pradėjau mylėti savo kūną ir netgi noriu jį demonstruoti. Žinoma, nerimauju dėl konkurso, bet žinau, kad jame dalyvauju pirmiausia dėl savęs. Užsiregistravau konkurse ne tik tam, kad nušluostyčiau nosį mane kritikavusiems bendraklasiams. Nesvarbu, laimėsiu ar ne, tačiau savo pavyzdžiu noriu įrodyti, kad reikia išlikti savimi ir pabrėžti tai, kas išskiria tave iš minios kitų. Mano atveju tai – mano apvalumai!“, – pasakojo Elizabeth.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis