Tai, ko labiausiai gėdisi kiekvienas Zodiako ženklas

Koks tavo didžiausias kompleksas? Bijai viešai kalbėti? Bijai pasirodyti kvaila? O gal išgyveni dėl savo išvaizdos? Dėl tavo nuogąstavimų gali būti kaltas ne kas kitas, o tavo Zodiako ženklas.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

AVINAS

Kategoriškuosius Avinus nuolat persekioja baimė atsilikti, gauti blogą pažymį ar tiesiog nesulaukti dėmesio iš aplinkinių. Todėl jie gali gerkles perplėšti, kad tik paslėptų šį savo kompleksą, dažnai nepelnytai žemina aplinkinius, dangsto savo baimes aštriais juokeliais. Tiesa, dėl šios savybės Avinai aplinkiniams gali pasirodyti pasipūtę ir įžūlūs, nors širdyje jie – tyriausi Avinėliai. 

JAUTIS

Kantriesiems Jaučiams už viską blogiau pamatyti, kad kiti turi ko nors daugiau nei jie. Jaučiai pavydi didesnių atlyginimų, gražesnių mylimųjų ir brangesnių jų dovanų. Tačiau Jaučiai to niekuomet neparodys: jeigu draugė susirado vaikiną, tuojau pat savo „Instagram“ paskyroje Jautukė pasidalins citata, kuri teigia, jog vaikinai – didžiausias vargas. Jeigu Jautis sužino apie didesnes artimo žmogaus pajamas, jis ims girtis, kad, tarkim, jo šeimoje pinigų ir taip netrūksta ir jam nereikia stengtis daugiau uždirbti.

DVYNIAI

Nuomonę nuolat keičiančių Dvynių „Achilo kulnas“ – asmeninis gyvenimas. Jie vaikosi iliuzijos, kad meilė ir drugeliai pilve truks visą gyvenimą ir padarys viską, kad aplinkiniai būtent taip apie juos galvotų. Dvyniai bijo vienatvės, jie jau geriau kentės gyvendami su nemylimu partneriu negu pripažins aplinkiniams, kad yra vieniši. O jei jau antra pusė juos palieka, Dvyniai neriasi iš kailio apgaudinėdami aplinkinius, kad skyrybos įvyko jų iniciatyva dėl daug patrauklesnio romano.

VĖŽYS

Saugumą, šeimą ir namus labiau už viską vertinantys Vėžiai bijo, kad kas nors pastebės, jog jie negali susidoroti su kasdieniniais dalykais. Vėžius nuolat kamuoja svarstymai, kodėl aplinkiniams sekasi tie dalykai, kurie Vėžiams kelia daugiausiai sunkumų. Todėl Vėžiai aukos visą savo laiką, santaupas ir jėgas, kad tik neatsiliktų, o vėliau, kai kas nors jų pastangas pagirs, numos ranka, kad tai buvo paprasčiausias dalykas jų gyvenime.

LIŪTAS

Nerasime žmogaus, kuriam visiškai nerūpėtų jo išvaizda, tačiau Liūtai – tikri grožio vergai. Jie kompleksuoja dėl kiekvieno ne vietoje išdygusio plaukelio, priaugto kilogramo ar tiesiog tą dieną nekaip pavykusios šukuosenos. Tačiau jie šį kompleksą puikiai moka paslėpti apsimesdami, kad tiesiog dievina savo atvaizdą veidrodyje. Kol yra stebinčių, savimi gėrisi, o štai vienumoje – gali prakeikti kiekvieną savo kūno dalį...

MERGELĖ

Perfekcionistės Mergelės – tikriausiai labiausiai save kritikuojantis Zodiako ženklas. Jos įsitikinusios, kad įmanoma ir puikiai atrodyti, ir prabangiai gyventi, ir turėti pavyzdinę šeimą, ir būti populiariai... Todėl nenuostabu, kad didžiausias jų kompleksas yra tai, jog kas nors pastebės, jog jų gyvenimas nėra toks tobulas. Mergelės gali paskutinius pinigus išleisti svajonių gyvenimo iliuzijai, tarkime, jos geriau atsisakys pietų, tačiau nusipirks madingiausio atspalvio lūpų blizgį.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklės visą gyvenimą ieško balanso, harmonijos, todėl joms neramu, kad kiti žmonės pastebės jų išsiblaškymą, negalėjimą atlikti tam tikrų užduočių, atsakomybės vengimą. Šią silpnybę Svarstyklės slepia ignoruodamos kitų žmonių nuomonę arba be pagrindo prieštaraudami.

SKORPIONAS

Iš pažiūros valdingi ir net grėsmingi Skorpionai giliai širdyje yra jautrūs ir pažeidžiami, tačiau šie žmonės įsitikinę, kad gerumu ir meilumu nieko nepasieksi, todėl nuolat stengiasi, kad niekas jų silpnybių nepastebėtų. Didžiausia gėda Skorpionui – apsiverkti viešoje vietoje, jau geriau jie savo jausmus paslėps pradėdami šaukti ant visiškai nekaltų žmonių.

ŠAULYS

Šaulys – bene išdidžiausias Zodiako ženklas. Jeigu jau susipyks su žmogumi, gali su juo nebendrauti ir visą likusį gyvenimą. Tačiau tokia charakterio savybė dažniausiai atneša jiems tik nemalonumus. Šauliai dažniausiai gėdisi savo neišmanymo ir negalėjimo pasakyti „ne“, nes tai dažniausiai priverčia atsidurti nejaukiose situacijose.

OŽIARAGIS

Ar gali patikėti, kad uždarieji Ožiaragiai labiau už viską bijo... nepatikti? Tiksliau – nepatikti priešingos lyties atstovams, o ypač tiems, kuriems jie krenta į akį. Ožiaragių širdyje vyksta tikra vidinė kova: jie kompleksuoja parodyti savo jausmus, nors labiau už viską trokšta artumo ir meilės, todėl dažniausiai aplinkiniams atrodo „nesusipratę“.

VANDENIS

Vandeniai savo charakteriu primena Avinus, tačiau, priešingai nei jie, neturi „storos“ odos, kuri apsaugotų juos nuo taip žeidžiančios kritikos. O kompleksuoja jie tiek dėl dažnai gėdą jiems viešose vietose darančių namiškių, tiek dėl impulsyvumo, tiek dėl išvaizdos trūkumų. Vandeniai – kompleksų „maišai“.!

ŽUVYS

Jausmingųjų ir kūrybingųjų Žuvų baimė – netapti susižavėjimo objektu. Nors iš prigimties Žuvys kuklios, jos nuolat tikisi, kad jų neeiliniai talentai neliks nepastebėti. Tačiau kartu jos kompleksuoja demonstruoti savo sugebėjimus, už viską labiau bijo kritikos ar kam nors neįtikti.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis