TESTAS: tavo forma atskleidžia, kokia atrodai aplinkiniams

Kaip manai, ar gerai save pažįsti? O gal norėtum atrasti daugiau paslėptų savo savybių? Šįkart siūlome atlikti 1 minutės formos testą, kuris atskleis pagrindines tavo būdo savybes.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Pirmiausiai gerai įsižiūrėk į apačioje esantį piešinį. Kiekvienai geometrinei formai skirk po 10 sekundžių, o tuomet nuspręsk, kuri jų labiausiai tave traukia. Stenkis negalvoti apie panašių formų objektus, koncentruokis tik į šias 5 formas. Kai jau žinosi, kuri forma – tavo, tuomet skaityk savo asmenybės aprašymą apačioje.

KVADRATAS

Esi tvarkinga, atsakinga ir mėgstanti viską planuoti. Eidama gulti renkiesi ne serialą ar betikslį naršymą internete, o kruopštų kitos dienos darbų planavimą užrašinėje. Negali pakęsti vėlavimo, betvarkės ir žmonių, kurie nevykdo savo pažadų. Save vadini darboholike, tačiau esi ganėtinai išdidi ir labiau linkusi ilgiau dirbti pati nei prašyti kitų pagalbos. Nors lengvai įsisavini naują informaciją ir turi nepriekaištingą loginį mąstymą, tau sunku priimti sprendimus, dažnai vengi atsakomybės. Aplinkiniai tave vertina kaip patikimą ir uždarą žmogų, tiesa, juos kartais gąsdina tavo noras pirmauti ir viską žinoti.

STAČIAKAMPIS

Tave žavi nuotykiai ir iššūkiai. Mėgsti naujoves ir išbandai savo jėgas įvairiose srityse. Deja, greitai pajunti nuobodulį ir pradėtą darbą meti net nespėjus apšilti. Esi ekspresyvi, neslepi savo emocijų, o dėl šios priežasties ganėtinai dažnai patenki į nemalonias situacijas. Aplinkiniai kartais stebisi tavo originaliais klausimais, panašu, kad tavo gyvenime nėra jokių tabu!

TRIKAMPIS

Esi tikra lyderė, mėgsti konkuruoti ir vadovauti. Negali pakęsti neišmanymo, nuolat įsiveli į įvairiausius kivirčus, kartais gali pasirodyti pasipūtusi ir agresyvi. „Trikampiai“ dažnai tampa vadovais, žmonės dažnai įsiklauso į jų patarimus, jie sugeba atsidurti dėmesio centre, Tikriausiai gali pasigirti puikia klausa ir įtaigiu balsu bei puikiu stiliaus pojūčiu. Tavo šūkis – „Pagal rūbą sutinka, pagal protą – palydi“.

SKRITULYS

Esi komunikabili, negali pakęsti vienatvės, draugai nuolat į tave kreipiasi patarimo ir norėdami sulaukti užuojautos. Sugebi išklausyti kiekvieną, esi tokia draugė, kuri prikelta vidury nakties skubės padėti. Esi labai jausminga, dažniau vadovaujiesi širdies, o ne proto balsu. Kiekviename žingsnyje sieki harmonijos. Aplinkiniams atrodai miela, šilta ir draugiška, tačiau jie dažnai likę pasinaudoti tavo dosnumu ir naivumu. Būk nuovokesnė!

ŽVAIGŽDĖ

Šią formą dažniausiai renkasi itin kūrybingos asmenybės, kurios negalioja jokie standartai ar apribojimai. Nuolat ieškai „kitokių“ sprendimų net ir sudėtingiausiose situacijose. Rutina – didžiausias tavo priešas, mieliau pasiduodi įkvėpimui: jeigu ryte per langą pamatai, kad vaizdas – „ne toks“, gali tiesiog užtraukti užuolaidas, išjungti mobilųjį ir apsimesti, kad išvažiavai į tolimą kelionę. Žinoma, vėliau surandi tokį neįtikėtiną pasiteisinimą, kuriuo visi... patiki! Puikiai žinai stipriąsias savo savybes, gebi sėkmingai flirtuoti ir dažniausiai gauni tai, ko nori.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis