5 filmai, kurie padės flirtuojant su vaikinais(VIDEO)

Kartais vaikinus sunku suprasti. Kaip jie gali kiaurą parą žaisti kompiuterinius žaidimus ir žiūrėti kovinius filmus? Jeigu esi iš tų, kurios nė už ką su vaikinu neis į kino teatrą, nes jo mėgiami filmai tau kelia siaubą, siūlome 5 „neskausmingus“ filmus, kurie tau patiks, o vaikinas nustebs, pamatęs, kad domiesi ir jo po pomėgiais.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

„The Hobbit: The Battle of Five Armies“

Po didžiulės „Žiedų valdovo“ trilogijos sėkmės režisierius Peteris Jacksonas ėmėsi ekranizuoti ir J. R. R. Tolkien‘o „Hobitą“. Kaip ir „Žiedų valdovo“ atveju, „Hobitas“ į didžiuosius ekranus taip pat perkeltas trilogijos forma, nors iš pradžių buvo galvojama tik apie du filmus. Pirmoji trilogijos dalis („Hobitas. Nelaukta kelionė“) kino teatruose pasirodė prieš dvejus metus, antroji („Smogo dykynė“) – pernai. Atėjo laikas trečiajai, paskutinei legendinio pasakojimo daliai: „Hobitas. Penkių armijų mūšis“.
Stoję akis į akį su baisiuoju slibinu Smogu ir išvilioję jį iš Vienišojo Kalno, Bilbas ir Torino Oukenšildo vadovaujami nykštukai prižadino jėgą, galingesnę už bet kokius gamtos gaivalus. Įsiutęs slibinas sėja pražūtį ant Ežero miesto ir visų jo gyventojų. Į nykštukų vado Torino širdį, užvaldytą minties apie galimą buvusios nykštukų karalystės galybės sugrąžinimą, pamažu ima smelktis tamsa, verčianti išduoti pačius artimiausius draugus. Nenuostabu, kad tokiomis aplinkybėmis praktiškai lieka nepastebėtas slaptas piktojo burtininko Saurono sugrįžimas į Viduržemį. Tai pastebi tik budri Gendalfo akis.
Pasinaudojęs sumaištimi ir supratęs neįkainojamą situacijos palankumą, Sauronas suburia orkus ir pasiunčia juos Vienišojo Kalno link, kad ten sumuštų savo amžinų priešų pajėgas ir galutinai užvaldytų Viduržemį. Žmonės, elfai ir nykštukai priversti laikinai užmiršti tarpusavio nesutarimus ir susivienyti Penkių Armijų mūšyje arba būti nušluoti nuo žemės paviršiaus. Jau kinuose!

„Lord Of The Rings“

Jeigu tau patiko „Hobito“ trilogija, būtinai pažiūrėk ir istorijos tęsinį, „Žiedų valdovo“ filmus. Juose pasakojama magiška istorija apie ypatingą žiedą, kuris buvo ilgą laiką pradingęs ir netikėtai atsidurė Hobito Frodo rankose. Apie tai sužinojęs burtininkas Gandalfas išsiunčia Frodo ir jo bendražygius į ypatingą kelionę: kompanija privalės nugabenti žiedą į specialią vietą ir jį sunaikinti, kol blogosios jėgos, padedamos žiedo galios, nesunaikino pasaulio. Kelionėje Frodo ir kitų laukia daugybė pavojų, išbandymų ir nuotykių.

„Star Wars“

Net į 6 filmus sudėta fantastinė istorija apie kosmoso erdvėje vykstančius karus – ne vieno vaikino tituluojama mėgstamiausia. Pirmasis filmas buvo sukurtas 1977 metais, o septintojo premjera planuojama kitąmet, todėl iki jos tikrai spėsi pažiūrėti visas 6 juostas. Nors veiksmas vyksta kosmose, kur knibždėte knibžda keistų būtybių, pagrindinės herojų problemos ir šiandien yra aktualios. Pirmajai juostai, galbūt, reikės nusiteikti, bet likusios tikrai įtrauks!

„Pirates Of The Caribbean“

Aktorius Johnny Deppas įkūnija keistuolį piratą Jack Sparrow, kuris nuolat patenka į bėdą. Jo mirties siekia tiek kiti piratai jūroje, tiek ramybės sergėtojai sausumoje. Tačiau kapitono Jacko Sparrow laukia netikėtas nuotykis: pagrobiama gubernatoriaus dukra, kurią slapta įsimylėjęs geriausias miestelio kalvis, įkūnijamas Orlando Bloomo. Piratas ir kalvis išsiruošia ieškoti jaunosios panelės, net nenutuokdami, kas jų laukia jūroje...


„The Godfather“

Režisieriaus Francis Fordo Coppolos trilogija apie mafijos pasaulį Niujorke dažnai tituluojama geriausia visų laikų ekranizacija. „Krikštatėvyje“ nusifilmavo tokie legendiniai aktoriai kaip Marlonas Brando, Alas Pacino, Robertas Deniro ir kiti. Tai istorija apie išeivį iš Italijos, kuris atvykę į JAV turi sunkiai dirbti, kad išlaikytų savo šeimą. Vieną dieną jo ir ne itin švariu verslu užsiimančio žmogaus keliai susikerta ir jaunasis italas nusprendžia, kad pinigų teks prasimanyti ne vien darbštumu, bet ir nusikaltimais. Filmo anonsą rasi čia.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis