Ar pavyks 2015-aisiais sulieknėti, atskleidžia tavo Zodiako ženklas

Tavo Naujųjų metų pažadas – sulieknėti? Tuomet paskaityk, ką apie tavo ženklą ir lieknėjimą pasakys parapsichologė Neringa Saladžė.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Avinas (03.21-04.20). Atėjo jūsų valanda. Kam reikia mesti/priaugti svorį – gamta jums padės (aišku tiems, kam tikrai reikia) pasiekti norimą tikslą lengviau, paprasčiau ir greičiau. Jūs tik turite veikti logiškai ir protingai ir nežinau, kurios užsienio žvaigždės dieta jums padės, bet galiu pasakyti, kad reiktų imti pavyzdį iš jūsų figūros tipą turinčių įžymybių.

Jautis (04.21-05.20). Neapgaudinėkite savęs ir negudraukite, bet dietos pradžią pradėti teks namuose atsiribojus nuo visų ir tik jums vienam pačiam išsirinkus skanią ir jūsų gyvenimo būdui tinkamą dietą. Bet laikytis teks nuosekliai ir ilgai, todėl nusiteikite ir išsirinkite tokį maitinimosi racioną, kurį galėsite tęsti iki 5 mėn. Rezultatas bus ilgalaikis, atsikratysite iki 15 kg.

Dvyniai (05.22-06-21). Nuo pat pradžių negalėsite apsispręsti, ar norite ar nenorite, ar jums reikia, ar ne. Bet kris svoris tik tiems, kam tikrai reikia. Jeigu norint atsikratyti vos kelių kilogramų reikės didžiulių pastangų, žinokite, kad jums nėra reikalo tuo užsiimti, dar ne laikas. Atėjus laikui gali dieta ir nepadėti, nes organizmas bus jau pripratęs prie nestabilaus ir įtempto maitinimosi bei sporto grafiko. 

Vėžys (06.22-07.22). Atrodokad jums nereikia rūpintis dėl svorio, nes ir taip save prisižiūrit ir turite savo ypatingus maitinimosi įpročius, taip pat esate uždari, todėl galiu rašyti ką tik noriu, bet jūs laikysitės savo ir viskas suksis ratu - numesite ir priaugsite, ir vėl numesite, ir vėl priaugsite, todėl paklauskite savęs, ar tikrai jūs galite ir norite skirti tam laiko. Bet kalbant apie skaičius, judėsite kelių kilogramų (apie penkių) diapazone.

Liūtas (07.23-08.23). Jei tik norite ir reikia – jums pavyks ir ne tik kelių kilogramų atsikratyti, bet ir tiek, kiek norėsite. Pradėti geriausia pavasario trečią mėnesį ir lieknėti iki rugsėjo, rezultatas bus užtikrintas. Tuo pačiu atverkite save galimybėms, padės dietos iš užsienio.

Mergelė (08.24-09.23). Pagykite nuo noro laikytis dietos. Ir jei staiga kris (padidės) svoris ir bus svorio transformacija (labai ryškus pasikeitimas), tai dar nereiškia, kad reikėtų labai džiaugtis, nes tai gali byloti ir apie ligą (žinoma, ne kiekvienam ir ne iš karto, bet tam, kas jaus, kad ši informacija artima). Reikėtų pirmiausia atmesti fiziologines aplinkybes, taip pat prieš laikantis dietos (kas šiais laikais nėra būdinga, nors turėtų būti) pasitikrinkite sveikatą ir pasitarkite su gydytoju, nes galite ne tik svorį numesti, bet kartu išmesti iš organizmo vitaminus ir mineralus. Tad susitvarkius su psichologija (noru numesti) ir fiziologija ( ar sveikatos būklė leidžia „dietintis“) svorio kitimas bus apie 9 kg.

Svarstyklės (09.24-10.23). Susikurkite planą ir per tris etapus numesite(priaugsite) viską, ką norėsite. Tik pasirinkti teks vegetarinį maistą, ypač gerai veiks namuose ruoštas maistas ir sriubos, sultiniai, daržovių troškiniai, teks vengti pieno produktų ir dešrų, bet jei labai norėsis virtos paukštienos, žuvies galima ir reikia, nes tai baltymai ir jie lengvai virškinami. Svorio kitimas apie 4-9 kg.

Skorpionas (10.24-11.22). Daug nervų ir įtampos ir šiaip turėsite, todėl dar papildomai nervintis dėl kilogramų mažiausiai reikėtų. Todėl kuo jausite daugiau įtampos dėl kitų reikalų ir dėsite pastangas atsikratyti svorio, tai galiu pasakyti, kad visas suvalgytas net ir menkas maistas eis į kūną. Bet jums duota tokia situacija suprasti ir vertinti save tokį, koks esate. Ir užuot numetęs – priaugsite (ir atvirkščiai), tada jūsų buvęs svoris bus siekiamybė, nors prieš tai busite turėjęs jį be jokių pastangų. Džiaukitės ir mėgaukitės tuo, ką darote ir tuo, kas vyks jūsų gyvenime.

Šaulys (11.23 – 12.22). Neturėkite nerealių iliuzijų, nes pavyks atsikratyti vos kelių kilogramų. Tačiau šiuo pokyčiu tikrai mokėsite džiaugtis, to galėtų pasimokyti ir aplinkiniai. Apdovanosite save  ne tik naujais pirkiniais, bet ir maloniu maistu palepinsite. Todėl galite laikytis dietos ir darykite tik tai, kas jums malonu ir gera.

Ožiaragis (12.23 – 01.20). Neskubėsit sureikšminti savo svorio ir neskubėsite jo mesti (priaugti). Greičiau ne dieta ir ne valia lems jūsų svorio kitimą, bet noras. Kai patys panorėsite, ir be dietos numesite apie 7 kg.

Vandenis (01.21-02.19). Kurį laiką tinginiausite ir gerai, nes nuo birželio, kai savaime nukris keli kilogramai ir pasijusite palengvėjęs, nebenorėsite daugiau nešiotis su savimi to, kas nereikalinga, ir galiu sakyti, kad toliau mesite lengvos dietos pagalba (nesu tikra, bet ji jums bus lengva todėl, kad tai galėtų būti tas pats jūsų maistas tik pakoreguotas suderinamumas ir jo valgymo laikas, porcijos). Rezultatai kels baltą pavydą, nes jūsų išvaizdos teigiami pokyčiai kalbės patys už save.

Žuvys (02.20-03.20). Dieta jums – kankynė ir todėl norėdami sulieknėti vengsite kompanijų ir susibūrimų, taip pat atsiribosite ir galiausiai nuspręsite, kokia nauda iš to, kad sulieknėsiu, jei jaučiuosi vienas, nuskriaustas ir nelaimingas. Tik nesigriebkite jokių tablečių ir stebuklingų  metodų, nes svarbiausia bus jūsų šypsena veide. Bet kokiu atveju šaltas racionalus protas nuves jus tinkamu keliu. Kokias mintis spinduliuosite ir kokią energiją išleisite, tą ir turėsite, todėl nuoširdžiai mylėkite save ir būsite mylimi. Ir kilogramai bus visi pamiršti...

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis