5 linksmi žaidimai neužmirštamam Naujųjų vakarėliui

Sakoma, „Kaip sutiksi Naujus Metus, taip juos ir praleisi“, tad kodėl jų nesutikus linksmai su draugų kompanija? O kiekvieną pasibuvimą galima pagyvinti ir pralinksminti žaidimais!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Neįprasti atsakymai

Iš komandos išrenkamas vienas vedėjas, o visi kiti panašiai kaip „sugedusiame telefone“ turi pasakyti kitam žmogui po daiktavardį, bet vis kitokį. Po to vedėjas užduoda klausimus ir kiekvienas dalyvis atsako tai, ką jis išgirdo. Pavyzdžiui, klausimai: „Kokią pravardę visada svajojai turėti?“, „Kokiu vardu planuoji pavadinti savo pirmagimį?“, „Be ko neištvertum nei vienos dienos?“ ir atsakymai galėtų būti: „Musmirė“, „Šimpanzė“, „Kraujas“ ir taip toliau... Juokas garantuotas!

Ką daryti ir kaip daryti

Reikia dviejų krūvelių su lapukais. Vienoje krūvelėje surašyta ką daryti, pavyzdžiui, šokinėti ant vienos kojos, o kitoje krūvelėje – kaip daryti, pavyzdžiui, su šaukštu burnoje. Ir ištraukus po vieną lapelį iš kiekvienos krūvelės – atlikti savo užduotį! Nepamirškite fotoaparato!

Neišlieti nė lašo

Žaidėjai susėda už stalo ir ratu siunčia stiklinę. Kiekvienas įpila į ją vandens ir siunčia kitam. Paskutinis, kuris perpildo taurę, ir gėrimas pradeda bėgti pro kraštus, turi pasakyti tostą ir išgerti. O jei tosto per 5 sekundes nesugalvoja, turės vandenį užsipilti sau ant galvos!

Šarados

Šarados dažniausiai tampa vakarėlių „vinimi“. Reikia susiskirstyti poromis ir paeiliui kiekvienam žaidėjui atsistojus prieš kitus ir ištraukus lapelį su užduotimi (tai, ką jis turi pavaizduoti), bandyti lapelio žodžius pavaizduoti taip, kad geriausiai suprastų porininkas, nes jei atspės kitų porų nariai, tašką gaus jie.

„Aš“

Visi atsisėda ar sustoja ratu ir kiekvienas iš eilės sako: „Aš“. Jei kas pasakęs ar išgirdęs „Aš“ nusijuokia, tam sugalvojamas papildomas žodis. Ir vėl kiekvienas ratu sako: „Aš“, o kai prieina eilė prasijuokusiam, jis ištaria „Aš“ ir kitą žodį, pavyzdžiui, „Aš mažiukas“ ir toliau einama ratu, kol kas nors susijuokia. O kai žmogus prasijuokia – jam sugalvojamas dar vienas žodis ir nesvarbu kiek žodžių jau prieš tai turėjo, pavyzdžiui, „Aš mažiukas mažiukas pagaliukas“ ir žaidžiama tiek, kiek norima!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis