2015-ųjų prognozė kiekvienam Zodiako ženklui: Ožiaragis

Kas laukia Ožiaragio ženklo atstovų 2015-aisiais? Sužinok!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Sausis – kelionių mėnuo. Arba gausi siuntinį iš tolimos šalies, arba vyksi į tolimą kelionę. Sausį gali tikėtis daug kelionių.

Vasarį išgyvensi ramybės laikotarpį. Žmonės nesiskųsdami suteiks tau tai, ko tau reikia. Tave džiugins puikūs praeityje atliktų darbų rezultatai. Tai bus ramybės ir atsipalaidavimo mėnuo.

Kovas – atgimimo mėnuo. Šį mėnesį sugebėsi pakeisti savo įpročius ir užbaigti rūpesčių metą. Tu atgimsi ir pagysi nuo skausmo. Jausiesi stipri ir eisi pirmyn aiškiai matydama tikslą.

Balandžio mėnesį kursi savo ateitį. Šį mėnesį gali įgyvendinti beprotiškiausias savo svajones sunkiu darbu arba gali pasiduoti pagundoms ir likti tuščiomis rankomis. Tai priklauso nuo tavęs. Mėnuo bus sėkmingas, jei kontroliuosi save.

Gegužė – geriausias mėnuo finansams. Šį mėnesį gali gauti didelę pinigų sumą. Juos gali gauti iš investicijų, palikimo arba už darbą. Šį mėnesį tave sups meilė, saugumas ir klestėjimas.

Birželio akcentai – kvietimai, nauji keliai ir romantika. Tai puikus mėnuo meilei ir naujų santykių pradžiai. Šį mėnesį sugebėsi patraukti savo svajonių vyro dėmesį. Gali jį sutikti renginyje arba darbe. Šį mėnesį būk atvira naujiems pasiūlymams.

Liepa taps vienu iš geriausių 2015 m. mėnesių! Šį mėnesį išsipildys tai, ko labiausiai trokšti. Tave sups didžiuliai turtai, sėkmė ir laimė. Šį mėnesį dalyvausi didelėje šventėje.

Rugpjūtį tavęs laukia išbandymas. Gali tikėtis, kad šį mėnesį susidursi su iliuzijomis, bet išlik stipri iki galo ir sulauksi puikių rezultatų.

Rugsėjį tave aplankys didžiausias nušvitimas. Šį mėnesį tavo kūnas, protas ir siela bus vieningi ir pakylėti. Aiškiai matysi savo gyvenimo tikslą. Šį mėnesį tavo pasaulį užlies aiškumas.

Spalį tavo gyvenime bus svarbus vyras. Jis labai rūpestingas ir labai linkęs kontroliuoti. Tai gali būti tėvas, senelis arba viršininkas. Jis nėra blogas žmogus, todėl klausyk visų patarimų, kuriuos šis vyras tau duos šį mėnesį.

Lapkritis – valdžios mėnuo. Šį mėnesį būsi kažkam dideliu autoritetu. Panaudosi šią galią geriems tikslams.

Gruodis skirtas apmąstymams. Atkreipk dėmesį į savo sapnus ir užsirašyk juos. Jie perduoda tau labai svarbią žinią. Įvertink jos reikšmę.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis