„Pretty Little Liars“ gerbėjams – maloni žinia(FOTO)

Neseniai atliktoje panele.lt apklausoje paaiškėjo, jog vienas mylimiausių mūsų skaitytojų serialų yra mįslingasis „Pretty Little Liars“. Net neabejojame, kad tai, ką jums pranešime, tikrai praskaidrins ištikimiausių gerbėjų dieną.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Vienas pagrindinių filmo aktorių Keeganas Allenas įrodė, kad yra ne tik talentingas aktorius, bet ir fotografas. 25 metų vaikinas pristatė pirmąją savo fotografijos knygą pavadinimu „Life.Love.Beauty“, kurioje netrūksta niekur nematytų kadrų iš serialo „Pretty Little Liars“ užkulisių.


Keeganas Allenas. Vida Press nuotr.

Kad Keegano knyga nebus populiari, tiesiog nėra šansų. Aktorius savo nuotraukomis dažnai pasidalina „Instagram“ paskyroje, kurią seka daugiau nei 2 milijonai gerbėjų. Knygoje autorius taip pat įtraukė informaciją apie techninę daugelio nuotraukų pusę bei eilėraščius, istorijas ar tiesiog jo paties pamąstymus, kurie įkvėpė padaryti vieną ar kitą kadrą.

Keletą kadrų iš naujosios knygos rasite čia.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis