Meilė už išplautus indus: kaip įsižiebė garsių porų jausmai?

Artėjant Šv. Valentino dienai vis dažniau kalbama apie patį gražiausią jausmą – meilę. Tiesa, vienišėms ši diena ne pati nuostabiausia, bet juk nežinai, kada ir kur sutiksi tą vienintelį. Sakoma, neieškok meilės ir ji suras tave pati. Štai kokiomis netikėtomis aplinkybėmis kelios poros atrado savo antrąsias puses.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Atsitiktinai pasirinktas ir ištartas vardas – lemtingas

Grupės „Coldplay“ vokalistas Chrisas Martinas buvo įsimylėjęs aktorę, kurios laukė viename iš savo koncertų. Dainininkas planavo koncertą pradėti žodžiais, kad „visa tai dėl .....“ štai čia turėjo nuskambėti jo simpatijos vardas, tačiau ši neatvyko. Nenuostabu, kad Chrisas tuo buvo labai nusivylęs, todėl koncerto pradžioje vietoj savo tuometinės simpatijos vardo, ištarė tą, kuris pirmasis šovė jam į galvą, ir tai buvo Gwyneth Paltrow. Vokalistas net nežinojo, kad Gwyneth yra salėje. Be abejo, kiekvieną merginą suintriguotų tokia frazė, tad Gwyneth nusprendė išsiaiškinti, kodėl Chrisas ištarė jos vardą. Gwyneth ir Chrisas susituokė, susilaukė 2 vaikų, deja, jų meilei tęstis nebuvo lemta – prieš keletą mėnesių pora pranešė, kad nebėra kartu.


Gwyneth Paltrow ir Chrisas Martinas. Vida Press nuotr.


Uždaryti furgone

Prisimeni filmą „Ponas ir ponia Smitai“? Aktoriai Angelina Jolie ir Bradas Pittas filmavimo aikštelėje nesutarė, nuolat pykdavosi ir keldavo skandalus. Tai trukdė darbui ir kolegas pradėjo erzinti, todėl kažkas iš filmavimo grupės juos uždarė furgone, kad jie išsiaiškintų santykius ir nekonfliktuotų filmavimo aikštelėje. Neturėdami kito pasirinkimo jiedu pasikalbėjo ir suprato, kad gyvenime siekia tų pačių dalykų. Tiesa, tuo metu Bradas buvo vedęs Jennifer Aniston, tačiau Angelinai ir Bradui tai nebuvo kliūtis pradėti kurti bendrą ateitį.


Bradas Pittas ir Angelina Jolie. Vida Press nuotr.

Gal galėčiau išplauti indus? 

Dainininkė Victoria Adams nesidomėjo futbolu, Beckhamas nesidomėjo pop muzika, tad šie žmonės apie vienas kitą mažai ką žinojo. Jie susipažino labdaringose futbolo rungtynėse, kuriose Victoria atsidūrė savo vadybininko, didelio futbolo mėgėjo, dėka. Rungtynėse Victoria neprašė Davido autografo ir nelaikė jo žvaigžde, tai ir sužavėjo Beckhamą. O Davidas sugebėjo pavergti Victorios tėvų širdis atrodytų paprastu, bet gana neįprastu dalyku – po pietų, per kuriuos susipažino su savo mylimosios tėvais, pasisiūlęs išplauti indus!


Davidas Beckhamas ir Victoria Beckham. Vida Press nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis