Subrendo? Šalia naujo vaikino Miley Cyrus demonstruoja netikėtą stilių(FOTO)

Kai pramogų pasaulis sužinojo, jog nauja skandalingosios Miley Cyrus simpatija – geru berniuku laikomo aktoriaus Arnoldo Schwarzeneggerio sūnus Patrickas, daugelis tikrai nustebo. Ką bendro gali turėti šie du iš pažiūros tokie skirtingi žmonės?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Tačiau, nors ir kritikai manė kitaip, Miley ir Patricko draugystė laužo visus stereotipus, ir, panašu, yra labai rimta: Miley dažnai leidžia laiką su Patricko šeima (jo mama Maria Shiver kilusi iš legendinio Kenedžių klano), o paparacų kadruose porelė – laiminga, besišypsanti ir spinduliuojanti meilę vienas kitam.

Nors Miley neatsisako įpročių savo „Instagram“ paskyroje dalintis dažnai sunkiai suprantamomis nuotraukomis ir nuogybėmis, viešumoje šalia Patricko ji – elegantiška dama.

Štai vakarėlyje prieš „Grammy“ apdovanojimus Miley demonstravo ilgą raudoną suknelę su giliu skeltuku, o spindinčius batelius priderino prie rankinės. Atrodo, kad su keistais kailiniais kostiumais ir spalvotomis plaukų gumytėmis bent trumpai galima atsisveikinti!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis