Grožio pasaulis pamišo dėl „raudonų paakių“ manijos(VIDEO)

Jeigu esi ištikima panele.lt skaitytoja, aiškinti, koks makiažas šįmet madingiausias, tau tikrai nereikia. Tai – natūraliai atrodantis „nematomas“ makiažas, kurio pagrindinis akcentas – tobulai atrodanti oda.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Gaila, tačiau reta kuri gali pasigirti oda be trūkumų. Vienas kamuoja spuogai, kitas – inkštirai, o trečias vargina blizganti T zonos oda. Šių trūkumų per dieną nepašalinsi, o ir užmaskuoti juos ganėtinai sudėtinga. Kitas dažnos merginos rūpestis – patamsėję paakiai. Taip, žinoma, kai tiek daug reikalų (mokslai, vakarėliai, pokalbiai su draugėmis iki paryčių, serialai ir t.t.), išsimiegoti 9 valandas per parą sudėtinga. O ir vandens 2 litrus, pripažink, ne visuomet išgeri, o tavo užmaršumas savimi pasirūpinti ir atsispindi patamsėjusiuose paakiuose.


Vida Press nuotr.

Patamsėjusius paakius paslėpti nėra sudėtinga, tiesa, reikia susirasti tam tinkamą maskuoklį. Tačiau tos, kurios nenori pirkti ir makiažo pagrindo, ir atskiros maskavimo priemonės, naudoja kiek neįprastą grožio triuką – paakius maskuoja... raudonu lūpdažiu!

Taip, gerai perskaitei, raudonas lūpdažis – naujausias grožio triukų klyksmas. Kaip tai veikia? Ogi lūpdažiai, turintys oranžinio pigmento, „gesina“ violetinį patamsėjusių paakių atspalvį, o vėliau reikia tiesiog padengti raudoną lūpdažį savo įprastine skysta pudra, „užtvirtinant“ biria pudra. Tamsių paakių – kaip nebūta!

Vida Press nuotr.

Užsienio grožio blogeriai jau kuris laikas naudoja šį neįprastą grožio triuką, o ar ryšiesi jį išbandyti ir tu? 


Fotolia nuotr.

Nori pamatyti, kaip atrodo šio grožio triuko rezultatai? Žiūrėk milijonų peržiūrų sulaukusį vaizdo įrašą čia.


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis