Nevala? Kim Kardashian higienos įpročiai nustebins ir visko mačiusius(FOTO)

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian — grožio idealas milijonams merginų. O ar kada susimąstėte, kiek laiko, pastangų ir pajamų kainuoja jos grožis?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Garsenybė neseniai atviravo apie savo grožio įpročius, mėgstamiausius kosmetikos produktus, antakių specialistus ir plaukų priežiūrą. Kad įžymybės kosmetinė įspūdinga (mėgstamiausias „Guerlain“ kompanijos veido kremas kainuoja 400 eurų!), niekas negalėtų suabejoti, tačiau tai, kaip ji rūpinasi plaukais, nustebino ne vieną.

Pasirodo, žvaigždė plaukus plauna... kas 5 dienas! „Plaukų kasdien neplaunu. Kai juos išsiplaunu, plaukų stilistas išdžiovina juos su apvaliu šepečiu, antrą dieną renkuosi netvarkingą šukuoseną, trečią dieną, kai plaukai šiek tiek susiriebalavę, juos tiesinu, o ketvirtai renkuosi glotniai sušukuotą uodegą. Penktą dieną plaukus vėl išsiplaunu“, – apie savo grožio įpročius pasakojo Kim Kardashian. Tiesa, žvaigždė nepaminėjo, ar naudoja kokį nors sausą šampūną, o gal jos plaukai beveik nesiriebaluoja?

Tai – dar ne viskas. Pasirodo, „sunkų“ makiažą mėgstanti žvaigždė kartais tingi jį nusivalyti ir pabunda su vakarykščiu makiažu. Šiandien Kim pasidalino nuotrauka, kurioje pademonstravo, kaip atrodo visą naktį miegojusi su makiažu. Turime pripažinti, kad net ir visą naktį su makiažu išmiegojusi Kim atrodo tikrai neblogai! Tiesa, odai tai – didžiulis išbandymas, todėl kad ir kas benutiktų, miegoti eik makiažą nusivaliusi.

Ugh I hate falling sleep with all of my make up on!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“! Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis