Nejaugi Cara Delevingne bando „nukabinti“ Kendall Jenner(FOTO)

Viena populiariausių manekenių C. Delevingne garsėja kaip mados pasaulio maištautoja. Cara mėgaujasi gyvenimu, šėlsta vakarėliuose ir nesijaudina, kai pasigirsta kalbos, kad ji burkuoja ne tik su vaikinais, bet ir su merginomis. Tačiau šį kartą jaudintis reikėtų net ne Carai, o Kardashian klano pažibai – manekenei Kendall Jenner, nes būtent ši tapo nauju C. Delevingne meilės taikiniu.

Abi merginos dalyvavo mados namų „Chanel“ 2015 m. rudens sezono kolekcijos demonstravime. Ir viena, ir kita demonstravo juodas sukneles bei sijonų kostiumėlius. Pristatymo metu merginos sėdėjo prie vieno stalelio, čia nepastebėti kirbirkščiuojančių žvilgsnių ir plačių šypsenų būtų neįmanoma, lengvas flirtas tarp šių merginų visai tikėtinas...

C. Delevingne ir K. Jenner, Vida Press nuotr.

C. Delevingne ir K. Jenner, Vida Press nuotr.

Kolekcijos užkulisiuose Cara ir Kendall žaismingai pozavo fotografams, neslėpė simpatijų viena kitai. Įsiamžino ir su mados grandu Karlu Lagerfeldu, kuris merginas vadina savo mūzomis. Tačiau tai dar ne viskas, manekenės ne tik kartu atvyko į „Chanel“ pristatymą, bet ir persirengusios po kolekcijos demonstravimo kartu išvyko. Kur – galima tik spėlioti.

C. Delevingne ir K. Jenner su K. Lagerfeldu, Vida Press nuotr.

C. Delevingne ir K. Jenner, Vida Press nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis