10 grožio triukų, kurie pravers kiekvienai

Kartais siūlomi grožio patarimai tokie keisti, kad tik kelia šypseną. Pavyzdžiui, jei kas rytą kokosų aliejumi 20 minučių skalausi dantis, jie taps balti. Arba, spuogų atsikratysi, jei veidą prausi šarminiu mineraliniu vandeniu. Pirmajam patarimui patikrinti dažnai neužtenka kantrybės, o štai antrasis kartais rekomenduojamas ir kosmetologų. Skaityk toliau, kokiais keistais būdais gali susidoroti su grožio katastrofomis.

1. Jei dažydama blakstienas tušu dažnai išsitepi voką, paimk plastikinį šaukštelį ir juo uždenk voką po blakstienomis. Išterliotas bus šaukštelis, bet ne vokas.


2. Nagų laką laikyk šaldytuve. Per šiltai laikomas jis lėčiau ir nelygiai džius, gali skeldėti.


3. Jei ryte atsikėlei su pabrinkusiais paakiais, nuskusk bulvę, perpjauk ją pusiau ir dėk ant paakių. Užteks palaikyti vos 10 minučių, kad paakiai vėl būtų gražūs.


4. Vazelinu patepk batų vietas, kurios trina. Tai padės išvengti pūslių.


5. Jei plaukai riebaluoti, bet neturi laiko jų ištrinkti, panaudok avižas. Susmulkintas avižas arba avižų dribsnius įtrink į galvos odą ir iššukuok.


6. Ką tik nulakuoti nagai išdžius gerokai greičiau, jei pirštus įmerksi į šaltą vandenį.


7. Jei baigėsi plaukų kondicionierius, drąsiai naudok majonezą. Užtepusi ant plaukų pašildyk džiovintuvu – veiks kaip plaukų kaukė.


8. Akių makiažui valyti puikiai tik ir kokosų aliejus. Jis gerai pašalina net ir vandeniui atsparius dažus. Užtepk ant akių, šiek tiek palauk ir nuvalyk drėgnu rankšluosčiu.


9. Jei ryte pastebėjai, kad baigėsi šampūnas, lengvai suplak du kiaušinius ir gauta mase trink plaukus.


10. Perpjauk citriną per pusę ir sukišk į ją nagus. Palaikyk 10 minučių ir nusiplauk rankas vandeniu. Citrinos rūgštis išbalins pageltusius nagus ir juos sustiprins.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis