Kur vyksta geriausi savaitgalio tūsai?

Nepaisant blogų oro prognozių, laukia karštas ir siautulingas savaitgalis! Pamėgtose didžiųjų miestų vakarėlių bei koncertų erdvėse netruks geros muzikos, gražių žmonių bei linksmybių.

Penktadienį numatoma ypač daug veiksmo. Kovo 20 d., Vilniuje, ant Tauro kalno, pasirodymą surengs vieni ryškiausių krikščioniško drum‘n‘bass atstovų Lietuvoje – grupė McLoud (http://kur.delfi.lt/renginiai/mcloud-koncertas-kovo-20). Sako, jog jų muzika užburia protą, atpalaiduoja kūną ir išvalo sielą nuo nuodėmių. Kaip skamba krikščioniškas d‘n‘b, metalas ar kita alternatyvi muzika, galėsite išgirsti klube „Metroclub“.

Visiškai kitokios melodijos penktadienį skambės Vilniaus Brodvėjaus klube, kur vyks koncertas Coldplay Tribute (http://kur.delfi.lt/renginiai/coldplay-tribute-koncertas-kovo-20). Britų grupė Coldplay yra iki skausmo žinoma pasaulyje ir laikoma vienu sėkmingiausiu trečiojo tūkstantmečio muzikiniu projektu. Jų dainų melodijos neatsibosta, jas norisi niūniuoti bei dainuoti vėl ir vėl. Šias melodijas ir nepakartojamą vakaro atmosferą kurs kartu su šios grupės dainomis užaugę lietuvaičiai – grupė Sweetsalt.

Ypatingai muzikalus penktadienio vakaras numatomas Vilniaus Liverpool Indie/Rock bare. Liverpool baro scenoje pasirodys Deeper Upper + Kite Art (http://kur.delfi.lt/renginiai/deeper-upper-kite-art-koncertas-kovo-20). Šiuo metu viena ryškiausių Lietuvos indie scenos grupių Deeper Upper koncerto metu žada pristatyti savo antrąjį EP pavadinimu „Ceremony“. Koncerto metu klausytojai turės galimybę įsigyti visiškai naują CD iš pačios grupės narių. Vakarą pradės ir Deeper Upper „apšildys“ melodingieji Kite Art. 

Vilniaus Tamsta Club lankytojai to dar nematė! Lilas ir Innomine (http://kur.delfi.lt/naktinis-gyvenimas/lilas-ir-innomine-koncertas-kovo-21) mini savo bendro darbo penkmetį ir žada surengti nepakartojamą pasirodymą šį šeštadienį, kovo 21 d. 150 koncertų, 35 000 kilometrų, 600 valandų praleistų studijose, 2 albumai, 5 vaizdo klipai ir visko dar tiek daug!!! Jie sako – atėjo laikas visa tai atšvęsti. 

Šeštadienis Klaipėdos Lizde bus ypatingas. Čia, jau trečią kartą pavasarėjant, savo koncertą surengs geriausia „M.A.M.A 2014“ apdovanojimuose išrinkta metų roko grupė Colours Of Bubbles (http://kur.delfi.lt/naktinis-gyvenimas/colours-of-bubbles-koncertas-kovo-21). Save grupės nariai vadina „paprastais bernais iš Šiaulių“, tačiau daugelis melomanų mano, jog jie yra išskirtiniai lietuviško roko atlikėjai ir ant jų pečių guli ne tik indie muzikos dabartis, bet ir ateitis. 

Kad sekančio savaitgalio laukimas nepailgtų, kviečiame trečiadienį, kovo 25 d., užsukti į Loftą Vilniuje, LRT opus gyvai: LOLA MARSH (ISR) (http://kur.delfi.lt/renginiai/lrt-opus-gyvai-lola-marsh-isr-koncertas-sausio-1) koncertą. Lola Marsh – indie folk duetas iš Izraelio. Jų muzika lengva ir užburianti, lyg vasaros vakaras, pavasarinis pasivaikščiojimas gamtoje ar nerūpestingas sekmadienio rytas. Gražuolės grupės vokalistės balsas – išskirtinis, tuo pačiu vos vos primenantis melancholišką Lana del Rey. Nostalgiškas vokalas puikiai dera su šiltomis Artimųjų Rytų gitarų melodijomis. 

Dar nežinai kokie renginiai (http://kur.delfi.lt/renginiai), koncertai ar vakarėliai šį savaitgalį vyks tavo mieste? Apsilankyk Kur.lt (http://kur.delfi.lt) – renginiai, restoranai bei kultūra – vienoje vietoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis