Top 10 dalykų, kuriuos draudžiama daryti įsimylėjus

Yra tiek daug dalykų, kuriuos darai dėl berno, kuris to nevertas. Pats metas sustoti!

PIRMA. Tu dėl jo pabėgi iš namų, nes tėvai stoja mūru prieš jūsų draugystę – meilė tokios prastos reputacijos vaikinui gerais keliais nenuves. Statistika rodo, kad 95 atvejais iš šimto tėvai būna teisūs!

ANTRA. Atleidi jam neištikimybę, „nes vyko vakarėlis, buvo išgėręs, nesuprato, ką daro.“ Būk tikra – kai ėjo į vakarėlį be tavęs ir ėmė iš širdies linksmintis, jau žinojo, ką daro.

TREČIA. Stengiesi įtikti jo mamai, kuri akivaizdžiai parodo, kad tu jos pupuliukui per prasta. Atsisveikindama leisk suprasti, kad tai JIE tau per prasti, nes nežino, kokį pirmą romaną parašė genialus klasikas F. Dostojevkis.

KETVIRTA. Tiki, kad jo telefonas sugedo, brangusis yra ne ryšio zonoje ir tai trunka savaitę. Po pirmos įtartinos dingimo nakties policijoje paskelbk paiešką. Jie viską suseks. O gal žmogus iš tiesų tamsią žiemos naktį paklydo miške?

PENKTA. Atsisakai visų savo pomėgių, nes vaikinui jie nepatinka. Slidės rūdija, šokių bateliai verkia nedėvimi, o tu sėdi su juo ant sofos ir žiūri JO taip mėgstamą futbolą. Jei tau aštuoniolika – per anksti tapti namų šeimininke.

ŠEŠTA. Ėmei rengtis pagal jo skonį. Nors anksčiau nekentei fyfiško stiliuko, dabar atrodai kaip klube go-go šokanti mergaitė. Ojojoi, kodėl tau niekas nesakė, kad būti savimi yra svarbiau, nei tapti kieno nors svajonių mergina?

SEPTINTA. Atsisakai vykti studijuoti į užsienį, kur įstojai į svajonių specialybę, nes tam prieštarauja brangusis. Patikėk, po penkerių metų graušiesi nagus!

AŠTUNTA. Valentino dienai jam dovanoji prabangias dovanas, nors vaikinas niekada nesivargina paieškoti šio to daugiau nei šokoladinė širdelė iš „Norfos“. Šiemet toks skrudžas nusipelnė raudonų kojinių.

DEVINTA. Jis nenori įsipareigoti, o tu kenti, nors svajoji kuo greičiau tapti sužadėtine, o ne verkti, kai taviškis tūsinasi baruose. Iškėlusios ultimatumą, laimėjo daugybė merginų – joms pasipiršo arba paaiškėjo, kad sužadėtuvių niekada nebus.

DEŠIMTA. Atsisakai savo draugų ir draugių, nes šie jam nepatinka. Žaibu atnaujink draugystę – juk kai meilė su tokiu despotu baigsis, neturėsi net peties, ant kurio galėtum išsiverkti.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis