Šokiruojanti naujiena - „One Direction“ neteko vieno nario!

Dar negerkite valerijono – gražuoliukas Zayn Malik nemirė, tik taip išseko nerviškai, kad nebedalyvauja pasauliniame „One Direction“ ture „On the road again“.

Ką tik „One direction“ fanus sudrebino liūdna žinia – pranešta, jog grupę, bent jau laikinai, palieka Zayn Malik. Turą tęs ir scenoje pasirodys tik keturi vaikinai. O garsioji pramogų pasaulio žvaigždė Zayn jau sėdi lėktuve, skraidinančiame į Didžiąją Britaniją, ir tikisi atsigauti nuo psichologinio pervargimo.

Kas jį sukėlė? Kai kurie šaltiniai teigia, jog daug įtakos vaikino nervų subyrėjimui turėjo jo nuotrauka su paslaptinga gausiai tatuiruota blondine Tailando naktiniame klube, ten jiedu meiliai apsikabinę. Kalbama, kad ta fotografija žiauriai nepatiko Zayn sužadėtinei „Little Mix“ dainininkei Perrie Edwards. Išsigandęs vaikinas iškart Twittteryje patalpino meilės prisipažinimą sužadėtinei, o visą triukšmą dėl nuotraukos suvertė pavyduoliams. Ar tai apramino mylimąją? Ar ji, kaip normali mergina, iškėlė skandalą? Ar vaikinas skrenda aiškintis santykių?

Laukiame žinių iš „One Direction“ fronto. Visos gerbėjos, be abejo, linki Zayn kuo greičiau atsigauti ir susitaikyti su sužadėtine (juk nelinkite išsiskirti?...) ir vėl džiuginti jas savo nuostabiu balsu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis