Ką veikti šį savaitgalį? Kur geriausi vakarėliai?

Artėjant paskutiniam kovo savaitgaliui kviečiame apšilti prieš svarbiausią pavasario šventę. Savaitgalį bus smagu ne tik Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos naktiniuose klubuose, bet ir koncertų salėse. Nors visų akys labiausiai kryps į penktadienį, Kauno Žalgirio areną. Kodėl?

Įspūdingiausias šią savaitę numatomas penktadienis, kovo 27 d., Kaune. Melomanai iš visų Lietuvos bei kaimyninių šalių kampelių rinksis pasiklausyti legendinio Bryan Adams . Koncertas Kauno „Žalgirio“ arenoje bus ypatingas kaip ir pats koncertinis turas. Šis turas skirtas roko superžvaigždės sėkmingiausio albumo „Reckless“ 30-mečio išleidimui. Koncerte Bryano gerbėjai išgirs ne tik šio sėkmingiausio albumo dainas, bet ir gerai žinomus kitus kanadiečio hitus. Per ilgą savo karjerą Bryanas Adamsas išleido 11 studijinių albumų, 69 singlus, pardavė daugiau kaip 65 mln. įrašų, buvo nominuotas prestižiniams apdovanojimams ir net gi turi savo žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje. Tiesiog negalima praleisti tokios progos!

Po Kanados roko superžvaigždės koncerto vakarą galite pratęsti Kauno naktiniame klube La Bibliotheque, kur gyvai gros Jazzyvile & L8M8 . Dar visai neseniai Lietuvą apskriejo dueto naujas albumas „Destinations“. Tačiau jau šį penktadienį jie pasirodys su naujomis dainomis, istorijomis bei išgyvenimais.

Vilniuje penktadienį linksmiausias vakarėlis numatomas Kablyje. Čia vyks Echocord Showcase  – vakarėlis skirtas dub techno bei drum‘n‘bass muzikos stilių gerbėjams. Pagrindinėje scenoje pasirodys RESOE, GRAND_U, SHN, BROMAS bei ZYRIDIM. Šalia baro gros latvis MIRROR NETWORK, DOCTAH JAHNLE, KALA SOUNDSYSTEM, PRANZA ir JU RAGGANAUT. Su tokia muzikos kariauna numatomos linksmybės iki paryčių!

Liquid Sessions  – tai vakarėlis, kupinas liquid drum‘n‘bass garsų. Tai paskutinė ilgoji žiemos laiko naktis, kurią susirinkusieji pažymės Vilniuje, šeštadienį, kovo 28 d., One Two bare. Vakarėlio organizatoriai kviečia atsiduoti liquid drum‘n‘bass kerams, kuriuos skleis: ST, RED1, DESTRUCTIVE ir GRASSHOPPER. O One Two Bar komanda žada paruošti ypatingą pasiūlymą!

Smagus šeštadienio vakaras numatomas ŠMC kavinėje, Vilniuje. Čia vyks vakaronė Būkime Draugais: Loranas Vaitkus & Roads . Vakaro organizatoriai pasakoja: „Kai Loranas Vaitkus atvyksta į ŠMC kavinę, visuomet atsiveda vieną artimą pulto bičiulį tam, kad visi kartu apsikabintume, pabūtume, pabendrautume, pašoktume ir pabūtume geresniais draugais.“ Šįkart Loranui kompaniją palaikys ROADS.

O balandį kviečiame pradėti chameleoniškai, kartu su Beissoul & Einius: Chamillion . Ketvirtadienį, balandžio 2 d., Vilniaus Lofte, Beissoul & Einius pristatys savo visiškai naują šou „Chamilliom“. Šis duetas yra vienas iš įdomiausių šiandienos electro muzikos projektų Baltijos šalyse. „Chamillion“ tai žodžių chameleonas ir milijonas junginys. Jis simbolizuoja nepažabojamą dvasios bei materijos cirkuliaciją, nepaklūstančią jokioms dogmoms ir stereotipams. Šis koncertas nuo kitų Beissoul & Einius pasirodymų išsiskirs tuo, jog bus pasitelkta profesionali choreografija bei ypatingi, tik šiam vakarui skirti kvapai. Laukia tikrai išskirtinis vakaras!

Smagiai pabaigti kovo mėnesį ir sutikti balandį kvies ne viena kavinė ir baras. Jei nerimaujate, jog kažką praleisite, suplanuoti laisvalaikį padės Kur.lt  – tavo pramogų gidas mieste. Renginiai Vilniuje , Kaune ir Klaipėdoje, naktinio gyvenimo pramogos, restoranai bei vietos mieste, kuriose gali pavalgyti ir dar daugiau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis