Stiliaus dilema: ar supermodelis Gigi Hadid neprašovė?(FOTO)

Supermodelis Gigi Hadid – „auksinė“ mados pasaulio mergaitė. Garsiausių mados namų reklamos, puiki išvaizda, o mylimasis – garsus dainininkas Cody Simpsonas. Neverta priminti, kad viena geriausių jos draugių – kolegė Kendall Jenner...

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Tapti bent truputį panašiomis į Gigi svajoja milijonai merginų visame pasaulyje. Jos kopijuoja garsiosios manekenės šukuoseną, makiažą ir aprangos stilių. Tiesa, po paskutinio viešo jos pasirodymų nemažai jos stiliaus gerbėjų gali nuo manekenės nusigręžti. Naujo „Samsung“ išmaniojo telefono pristatymo renginyje Gigi pasirodė vilkėdama plačias kelnes, kurios suglaudus kojas atrodo kaip sijonas.


Vida Press nuotr.

Ryškios mėlynos spalvos kelnes-sijoną manekenė priderino prie nude atspalvio aukštakulnių ir baltos palaidinės. Toli gražu ne visiems patiko paprastai ganėtinai seksualiais įvaizdžiais garsėjančios Gigi derinukas. O kaip manai tu, ar patyrė Gigi stiliaus fiasko, o gal tokios kelnės – karščiausia tendencija?


Vida Press nuotr.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis