10 faktų, kurių nežinojai apie supermodelį Gigi Hadid (FOTO)

Modelį Gigi Hadi galim drąsiai vadinti "it" mergina, ji pristato garsiausių mados namų kolekcijas, puošia žurnalų viršelius, jos stilius aptarinėjamas įvairiuose tinklaraščiuose, o merginos draugų rate sukasi daugybė garsenybių, nuo Selenos Gomez, Kendall Jenner iki Caros Delevingne.

1. Mergina karjerą pradėjo būdama vos 2 metų, ji tapo prekinio ženklo "Guess" vaikams skirtos linijos veidu.

2. Gigi yra talentinga tinklininkė, besimokydama universitete buvo tinklinio komandos kapitonė.

3. Gigi turi jaunesnius seserį ir brolį. Jos sesuo Bella prieš kurį laiką taip pat pradėjo manekenės karjerą. "Džiaugiuosi, kad Bella pradėjo modelio darbą, man malonu jai patarti, tarp mūsų nėra jokios konkurencijos, esam didžiausios viena kitos gerbėjos", - apie sesers karjerą mados pasaulyje atsiliepia Gigi.

4. Geriausiomis draugėmis Gigi vadina kitas 2 puikiai žinomas manekenes - Kendall Jenner ir Carą Delevingne.

G. Hadid su draugais festivalyje, Vida Press nuotr.

5. Šiuo metu mėgstamiausia Gigi sportinė veikla yra bokso treniruotės.

6. G. Hadid jau 15 metų yra kompanijos "Guess" veidas, žinoma, kad jos spintoje yra daugybė "Guess" drabužių ir aksesuarų. Mėgstamiausias drabužis - siauri džinsai paaukštintu juosmeniu. Pasak Gigi, tai universalus drabužis tinkamas vilkėti visur: gamtoje, darbe, vakarėliuose.

G. Hadid, Vida Press nuotr.

7. Gigi idėjų savo įvaizdžiui semiasi iš gatvės mados. Instagrame ji turi kelis mėgstamiausius fotografus, kurių profiliuose randa įkvepiančių gatvės mados stileivų. Dabartinis favoritas - Michaelis Dumleris (@on_abbotkinney).

G. Hadid, Vida Press nuotr.

8. Su savo vaikinu Cody Simpsonu manekenė buvo išsiskyrusi 3 kartus, tačiau galiausiai vėl susiėjo. Vis dėlto daininko karjerą rutuliojantis vaikinas sunkiai susitaiko su aktyviu Gigi gyvenimo būdu: nuolatinėmis kelionėmis, vakarėliais, seksualiomis fotosesijomis, gausiu draugų būriu ir žiniasklaidos skiriamu dėmesiu.

G. Hadid su mylimuoju, Vida Press nuotr.

9. Gigi yra ne tik modelis, bet ir pradedanti aktorė. Ji nusifilmavo keliuose muzikiniuose vaizdo klipuose, realybės šou, trumpametražiame filme "Virgin Eyes", mados namų "Tom Ford" akinių reklamoje, taip pat galvoja ir apie jėgų išbanymą didžiuosiuose ekranuose. Deja, kol kas Holivudas merginai durų dar neatvėrė.

G. Hadid, Vida Press nuotr.

10. Nors Gigi gimė JAV, jos tėtis - palestinietis, o mama - danė, tad merginą galima vadinti egzotiška gražuole.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis