5 grožio priemonės, kurios gąsdina vaikinus

Sakoma, jog grožis reikalauja aukų. Kiekviena iš mūsų skirtingai pasiaukojame grožio labui – pusvalandžiu mažiau miegame, jog pasidarytume makiažą, einame miegoti su segtukų armija plaukuose ar vėluojame į pasimatymą dėl to, jog ilgai darėmės manikiūrą.

Ko tik neiškęsi vardan to kerinčio grožio... Vaikinai į mūsų pasiaukojimus žiūri dvejopai: ir grožisi, ir šiek tiek prisibijo to, kokiomis priemonėmis mes tą grožį sukuriame. Paskaityk, su kokiomis grožio priemonėmis geriau vaikinų negąsdinti.

Blakstienų rietiklis. „Kas tai per daiktas?”, – vaikinams dažnai kyla klausimas, rankose laikant mums gerai pažįstamą blakstienas riečiančią priemonę. Taip, taip, visi metaliniai daiktai, kuriuos mes dedame prie veido (ir dar prie tokių trapučių blakstienų!), vaikinams asocijuojasi ne su grožiu, o su medicininiais prietaisais. Lyg savo kosmetinėje nešiotumėme chirurgo reikmenis…

Plaukų tiesintuvas. Dauguma iš mūsų be jo neįsivaizduoja kasdieninio grožio ritualo. Vaikinams šis prietaisais kelia siaubą, nes jie šiurpsta nuo vaizdo, kaip mūsų gražiuosius plaukus degina karštį skleidžiantis aparatas. „Tavo plaukai rūksta!”, – dažnai sako jie įsibaiminę, ir, beje, ne be pagrindo. Karštis – vienas labiausiai plaukus žalojančių elementų, todėl tiesintuvą reikėtų stengtis naudoti kuo rečiau. Ir dėl savęs, ir dėl vaikinų.

Tamsus nagų lakas. Juodas, ryškus vyšninis ar tamsiai rudos spalvos nagų lakas vaikinams primena ne fashionistės manikiūrą, o raganos nagus. O jei jie dar ilgi! Tokie nagai vaikinus dažnai atbaido. Vaikinai manikiūro atžvilgiu lieka prie saugios pozicijos: dievina prancūzišką manikiūrą, kuris yra kuklus ir paprastas. 

Juodi akių šešėliai. Kai keliais potepiais paryškiname akių vokus, viskas puiku: padidiname akis, suteikiame žvilgsniui žavesio, tačiau kai potepis po potepio krauname ant akių vokų šešėlius… Anot vaikinų, tai asocijuojasi ne su grožiu, o su Helovyno makiažu.

Priklijuojamos blakstienos. Jei mes kalbame apie kelias netikras blakstienas akių kampučiuose, tuomet nieko gąsdinančio nematyti. Tačiau jeigu vardan grožio prisiklijuojame gigantiško dydžio tankinančias blakstienas, rizikuojame akims suteikti ne Kim Kardashian blakstienų efektą, o ,,vorų kojelių efektą”. Patikėk, vaikinams tai tikrai neatrodo gundančiai.

Itin tamsus arba nude spalvos lūpdažis. Nors mada diktuoja savo, ir tamsūs lūpdažiai vis dar yra madingi, vaikinams taip padažytos lūpos atrodo kraupiai. Ką jau kalbėti apie nude atspalvio lūpų dažus, kuriais pasidažiusios mes vaikinams primename... numireles. Jei nori žinoti jų nuomonę: gražiausios vaikinams yra paprastu permatomu blizgiu pateptos lūpos. Žinoma, dėl to neprivalai atsisakyti savo mėgstamų makiažo priemonių! Gyvename juk dėl savęs.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis