VAIKINAI ATVIRAI: interneto sensacijos Deivido Ben aistra drebina Lietuvą(INTERVIU)

Nors iš pažiūros Deividas Bendžius (22) atrodo berniukas – saldainiukas, jis tikrai nėra vienas tų narcizėlių, kurie nuolat grožisi savo atvaizdu veidrodyje ir be perstojo fotografuoja tą atvaizdą mobiliuoju telefonu.

Taip, Deividas fotografuoja. Na, kartais ir save, tačiau ne rečiau ir kitus žmones. Jis yra Facebook puslapio DeividasBenPhoto įkūrėjas ir dar žmogus, kuris nuolat kažką filmuodamas linksmina tautą. Nuo filmavimo ir prasidėjo šio vaikino žibėjimas socialiniame tinkle - šiuo metu jis turi net 20 tūkstančių gerbėjų armiją.

Nauja jo aistra - fotografija. Su Deividu kalbamės apie ją, tačiau nepamirštame ir jausmų temos. Ar Deividas - laisvas paukštis, sužinosite paskaičiusios. 

Kaip prasidėjo tavo draugystė su fotografija?

Pirmiausia aš viską pradėjau nuo filmavimo. Kaip žinote, fotografija ir filmavimas yra ganėtinai panašūs dalykai. Na, o viskas prasidėjo taip, jog su draugu studijoje vis kažką mėgėjiškai pafilmuodavome. Po tokių filmavimų supratau, jog noriu pabandyti užsiimti fotografija, nes turiu taip vadinamą fotografo "akį" ir galiu matyti dalykus įdomiai, skoningai ir stilingai.

Deivido Bendžiaus nuotraukos
Deivido Bendžiaus nuotraukos
Asmeninio archyvo nuotr.

Fotografija tau yra hobis, ar rimtas darbas?

Fotografija man yra ir hobis, ir darbas. Kadangi tai pradėjau daryti ne taip ir seniai, turiu „užaugti“ ir kartu „užauginti“ savo gerbėjus ir publiką. Mano tikslas tai paversti rimtu darbu!

Sweg vapšie 👍 #yolo #sweg #nežinau #kas #čia #vyksta #

A photo posted by Deividas Bendžius (@deividasben) on


Šiek tiek apie vaizdo įrašus… Ar visuomet jautiesi drąsiai, keldamas juos į internetinę erdvę? Komentatoriai juk mėgsta kritikuoti.

Visada esu užtikrintas tuo, ką darau, todėl nesijaučiu nedrąsiai. Video filmuoju nuolatos, todėl tai yra tapę man įprasta veikla. Kalbant apie piktus komentarus… Tiesą sakant, nevengiu kartais ir pakonfliktuoti su komentatoriais, taip tik įdomiau gyventi!

Facebooke turi nemažai sekėjų. Kaip manai, kas juos labiausiai pritraukia?

Manau, mano atliekami darbai, ir aišku, mano asmenybė. Mano varikliukas yra gera nuotaika! Dar vienas dalykas: niekada nebijau atsakyti piktuoliams ar kažką pakritikuoti. Gal ta drąsa ir traukia žmones?

Labas dienas!

A photo posted by Deividas Bendžius (@deividasben) on


Ar esi iš tų vaikinų, kurie rūpinasi savo išvaizda?

Taip, aš esu iš tų vaikinų. Reikia rūpintis savimi! Nesvarbu, kas tu esi, mergina ar vaikinas.


Merginų dėmesio, ko gero, neatsigini. O gal turi savo išrinktąją ir į kitų dėmesį nereaguoji?

Tikrai ne į visų merginų dėmesį reaguoju. Žinoma, būna visko, bet tikrai nėra taip, kad merginos atakuotų mane ir aš galėčiau vaikščioti užrietęs nosį į viršų, aš ne toks žmogus.

Šiuo metu neturiu išrinktosios… Tačiau jei ją turėčiau, tikrai nekreipčiau dėmesio į kitas. Žinoma, visiškai neatsiribočiau, kalbėčiau su panelėmis. Tik iki tam tikros ribos…

Ar būna, jog gatvėje tave atpažįsta? Gal net turi įkyrių gerbėjų?

Didele žvaigžde tikrai nesijaučiu. Anksčiau mane atpažindavo dažniau, kadangi buvau aktyvesnis internetinėje erdvėje. Man iš tiesų malonu, kai žmonės mane atpažįsta, fotografuojasi su manimi, nori pakalbėti. Tuomet jauti, jog iš tiesų darai kažką gerai.

Paskutiniojo, intriguojančio klausimo Deividui ieškok birželio mėnesio „ Panelės“ žurnale!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis