GROŽIO ANKETA: Eglę Straleckaitę gamta kai kuo labai apdovanojo(FOTO)

Žavingąją Eglę Straleckaitę (22), kurią aplinkiniai mieliau vadina Eglute, pažinsi iš tolo. Šviesūs plaukai, plati šypsena ir taisyklinga šokėjos laikysena suteikia Eglei ypatingo žavesio.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Vis dėlto ir Eglei nesvetimos su grožiu susijusios problemos. Nors Eglė jaučia atsakomybę savo išvaizdai, mergina neslepia: jai reikia pasistengti, norint išlaikyti skaisčią odą ir gražius plaukus. Paskaityk, ką dar apie grožį pasakoja šarmingoji Eglė.

Ar tau yra svarbus makiažas?

Makiažas man buvo svarbus sceninėje veikloje, kuomet intensyviai šokau. Kasdienai stengiuosi daug makiažo nenaudoti, tačiau visuomet naudoju veidui skirtas kosmetikos priemones. Deja, negaliu pasidžiaugti itin lygia oda, todėl stengiuosi paslėpti trūkumus, o tinkamas makiažas tai gali padaryti.

Paauglystėje susidūrei su odos problemomis?

Niekada didelių veido problemų neturėjau, tačiau, kaip ir dauguma jaunų mergaičių, pernelyg atidžiai nagrinėjau savo veidą ir tuo sau kažkiek pakenkiau. Užsiimdama „savigyda“ ant veido odos palikau randelius, pažeidžiau odos epidermį. Todėl patariu jaunoms merginoms kuo mažiau pačioms bandyti gydyti jautrią veido odą.

Kokią priemonę naudoji veido odos priežiūrai?

Mano spintelėje visuomet rasite natūralaus arbatmedžio aliejaus. Jis specifinio kvapo, tačiau man labai patinka: stengiuosi juo patepti problemines vietas.

SakeSakoSimasApako

A photo posted by straleckaiteglu (@straleckaiteglu) on


Kaip rūpiniesi savo plaukais?

Man nepakeičiamas yra natūralus alyvuogių aliejus. Kadangi esu šviesiaplaukė, mano plaukai nuo šviesinimo tapo labiau pažeidžiami, todėl palepinu juos namine kauke su alyvuogių aliejumi, medumi ir citrina. Per naktį palieku šią kaukę ir patikėkite – ryte tikrai būna nuostabus rezultatas. Mano tikslas nėra išauginti kuo ilgesnius plaukus, svarbiausia, jog jie atrodytų sveiki.

Sceninės šukuosenos, ko gero, kažkiek sulipino plaukus...

Plaukai kentėjo nuo pastovaus džiovinimo ar tiesinimo, todėl aš pati visuomet stengiuosi, jog plaukai džiūtų natūraliai. Ir tiesintuvo be reikalo nenaudoju, taip apsaugodama plaukus nuo karščio.

Turi labai ilgas blakstienas... ar jos natūralios?

Tikrai taip. Mano natūralių blakstienų paslaptis – ricinų aliejus. Jau nuo penkiolikos metų kas naktį blakstienas tepu ricinos aliejumi, galbūt dėl to jos tokios ilgos? Bet vis dėlto ir blakstienų tušas daro savo. Man nepakeičiamas - Lancome firmos tušas Hypnose. O vasarą neatsisakau ir spalvotų tušų, ypač baklažanų spalvos! Deja, dėl pasilpusio imuniteto visai neseniai blakstienos man pradėjo byrėti kuokštais... Labai išsigandau, todėl šiuo metu kiek tik galima stengiuosi jų nedažyti.


Ar lankaisi soliariumuose?

Soliariumams tikrai nesakau „ne“, bet stengiuosi neperlenkti lazdos. Kadangi nuo pat vaikystės šokau, šokiai mane pastūmėjo lankytis soliariumuose, mat neįdegęs kūnas šokant atrodo neestetiškai. Todėl ir mano tėveliai šiuo klausimu turėjo būti tolerantiškesni.

Esi aktyvaus gyvenimo būdo šalininkė. Sportas tau tikrai nesvetimas?

Norėčiau akcentuoti, jog pasaulyje yra pernelyg sureikšmintas gražaus kūno kultas. Manau, jog svarbiausia yra įsiklausyti į savo organizmą ir jausti balansą – judėti ir maitintis sveikai, bet jokiu būdu ne badauti. Merginos privalo didžiuotis savimi ir mylėti savo kūną. Aš pati mėgstu sportą – bėgioju rytais, lankau bokso treniruotes tam, jog jausčiausi energinga ir sveika.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis