Vaikinas, kuris yra vadinamas tobuliausiu žemėje (FOTO)

Sakoma, jog gražiems žmonėms sekasi, o berniuko – saldainiuko Josho Cuthberto atveju tai tikrai yra akivaizdu. Didžiosios Britanijos vaikinų grupės „Union J“ narys gali save laikyti tikru laimės kūdikiu.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Jis ne tik turi skambų balsą, bet ir išvaizdą, kuri jam atveria kelius į svajonių profesiją.

Visai neseniai jis buvo pastebėtas vienos Londono modelių agentūros, kuri pasiūlė Joshui su ja bendradarbiauti. Ši modelių agentūra garsi tuo, jog jai priklauso tokie visame pasaulyje garsūs supermodeliai kaip Kate Moss, Cara Delevinge ar Cindy Crowford. Tokių garsių podiumo žvaigždžių pramintais takais ne vienas modelis norėtų pasivaikščioti...

Josh Cuthbert
Josh Cuthbert
Vida Press

Beveik nėra abejonių, jog Josho modelio karjera bus sėkminga. Kitaip ir negalėtų būti - juk Dievo apdovanotas ryškiais skruostikauliais, tobulu kūnu ir nepriekaištingu stiliaus pojūčiu Joshas negali likti nepastebėtas.

Kaip jis pats prisipažino, šiuo metu jis jaučiasi tarsi pakylėtas. Kur gi nebus, juk vaikino gyvenimas – kone tobulas. Jis pradės modeliauti, taip pat su grupe rengia koncertinį turą, o dar jo pašonėje – gražuolė modelis Chloe Lloyd. Vadinti juos tiesiog gražia pora net liežuvis neapsiverčia, nes jie atrodo tobulai!

Kol dar neišvydome Josho nuotraukos mados žurnale, belieka palinkėti jam laikytis užsibrėžtų tikslų. Juk sėkmė šiam svajonių vaikinui jau nusišypsojo, tereikia ją įtvirtinti.

Josh Cuthbert
Josh Cuthbert
Vida Press

Chloe Lloyd  ir Josh Cuthbert
Chloe Lloyd ir Josh Cuthbert
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis