TAI ĮDOMU. Pirmas kartas vaikinų akimis

Merginos, kurios niekada nėra patyrusios pirmojo sekso, laukia jo su dideliu smalsumu, tačiau ir lygiai su tokia pačia baime.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Todėl dažnai yra diskutuojama apie merginų potyrius pirmojo karto metu. O kaip gi vaikinai? Negi jie „tame reikale“ yra bebaimiai ir pirmojo karto nesureikšmina? Visai gali būti, jog jie pirmo karto bijo net labiau už merginas!

Jie irgi bijo

Patikėk, vaikinams nėra joks itin didelis malonumas tau atimti nekaltybę. Juk pirmasis seksas retu atveju būna labai geras, todėl kam trokšti to, kas nebus itin malonu? Kita vertus, jei tai tavo ir tavo vaikino pirmas kartas – kartu išgyvenate itin intymius potyrius ir, ko gero, abu laukiate pirmo karto su baime.

Klysti, jei manai, jog vaikinams pirmas kartas nėra baisus. Juk jiems, niekuomet neturėjusiems patirties, taip pat baugoka. Kaip užmauti prezervatyvą, kokius judesius atlikti ir kaip suteikti tau malonumą. Šie klausimai jiems dažniausiai kelia nerimą.

Jie klysta

Jei tu ir tavo vaikinas pirmą kartą mylitės, nemanyk, jog vaikinas elgsis lyg patyręs eržilas. Vaikinai lovoje irgi klysta, o ypač pirmojo karto metu. Vis dėlto patarimas - nebūk pikčiukė ir atleisk vaikinui, jei jis pirmojo karto metu padarė kažką ne taip. Juk negimstame mokėdami viską, ar ne taip?

Ar JIS manęs neapvils?

Kaip mums, panelėms, būna sunku susijaudinti, taip vaikinams kartais kyla problemų su erekcija. Jei vaikino daikčiukas miega, tai sukelia jam didžiulį nusivylimą. Jis junta baimę, jog tu apie jį pagalvosi kaip apie nenormalų. 

Taip, tai tiesa, jog vaikinams erekcijos problemos kyla dėl per menko susijaudinimo, tačiau tu tikrai neturėtum savęs kaltinti dėl to, jog negali vaikino tinkamai sujaudinti. Erekcijos nebuvimas gali byloti apie daug didesnes vaikino sveikatos problemas.

Jie mąsto, ar tau bus gera

Žinodami, jog pirmas kartas gali tau sukelti skausmą, vaikinai stengiasi viską atlikti kuo švelniau. Vis dėto tai juos įpareigoja nuolat mąstyti ir iki galo neatsipalaiduoti. Todėl nuolatinė įtampa sekso metu tikrai nepaverčia pirmojo karto pačiu geriausiu seksu.

Jie jaudinasi, ar gerai pasirodys

Vaikinams pirmojo karto metu labai svarbu sudaryti gerą įspūdį. Kas bus, jei po pirmojo karto tu nusivilsi juo ar neduok Dieve, išplepėsi apie nusivylimą savo draugėms? Tuomet jo vyriškasis ego bus tikrai sugniuždytas... 

Jam tikrai nerūpi, kaip tu atrodysi

Jei pirmojo karto metu baiminiesi dėl savo išvaizdos - kelių tave erzinančių kilogramų, spuogelio ant kaktos ar susivėlusios šukuosenos, nurimk. Vaikinai pirmojo karto metu tikrai nekreipia dėmesio į tavo išvaizdos trūkumus. Priešingai, tuo momentu jie tave laiko tobula! Todėl tau nerimauti dėl to, kaip atrodysi vaikino akyse, tikrai neverta.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis