TIK PANELEI: ko lietuves išmokė KARDASHIAN šeimos vizažistas?(FOTO)

Jeigu žvaigždės tikrai nuoširdžiai atsakytų į klausimą „Kokia jūsų grožio paslaptis?“, atsakymas būtų „Mano makiažo meistras“. Tačiau šiandien įžymybių makiažo meistrai – toli gražu ne paslaptis, šiandien jie žinomi ne mažiau nei jų garsiosios klientes. Kai kurie grožio kūrėjai turi milijonus sekėjų socialiniuose tinkluose!


Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!

„iOS“ versija
„Android“ versija

Makiažo akademijos „Makeup Secrets“ vizažo dėstytojos Rasa Sinkevičiūtė ir Monika Briunytė gavo galimybę sudalyvauti garsaus makiažo meistro Mario Dedivanovic seminare Londone. Šis vizažistas visame pasaulyje garsus tuo, jog yra dažęs daugybę įžymybių, tarp jų ir garsiąsias Kardashianų šeimos merginas, jis yra vienas pagrindinių Kardashian šeimos vizažistų. 

Tiesiai pas Kim Kardashian vizažistą vyko akademijos vadovė bei vizažo destytoja Rasa Sinkevičiūtė bei vizažo dėstytoja Monika Briunytė. Akademija ypatingą dėmesį skiria naujausioms makiažo technikoms, veido, akių modeliavimui, taip pat antakių, lūpų vizažo technikoms, veido padengimui, todėl dėstytojos nuolat tobulinasi, kad galėtų savo žinias perduoti studentams.


Kim Kardashian. Mario Dedivanovic makiažas. Vida Press nuotr.

Kaip visažistės susipažino su Mario Dedivanovic?

Makeup Secrets makiažo akademija yra pirmoji, pristačiusi Holivudišką žvaigždžių Red Carpet tipo makiažą Lietuvoje Ši grožio akademija orientuojasi į pasaulinio lygio makiažą, todėl Mario Dedivanovic kursai buvo vienas iš akademijos dėstytojų tikslų. Šį kartą mokymai vyko kiek arčiau nei JAV, teko skirti į Londoną. Mokymų kaina nemaža, tačiau norinčių pas Mario patekti buvo iš tiesų daug ir ne visi turėjo galimybę dalyvauti.

Mokymai su Mario Dedivanovic - aukščiausio lygio

Mokymai truko visą dieną, Mario Dedivanovic, akivaizdu, labai rimtai jiems ruošėsi. Merginos tvirtino, jog yra nemažai makiažo mokymo įstaigų, kurios nepasirūpina patogia mokinių darbo vieta ar makiažo apšvietimu mokantis, o štai Mario mokymuose net dalyvavo žmogus, atsakingas už makiažo apšvietimą. Jis prieidavo ir reguliuodavo šviesas, nes nepriekaištingai tobulas makiažas susideda iš smulkių, bet svarbių detalių.


Monika Briunytė, Mario Dedivanovic ir Rasa Sinkevičiūtė. Asmeninio archyvo nuotr.

Atskleistos Kim Kardashian makiažo paslaptys

Kalbėdamos apie Mario, merginos labiausiai stebėjosi vizažisto paprastumu. Anot jų, matėsi, jog kartais jis jausdavo jaudulį, tačiau tai – natūralu, Mario paliko itin profesionalaus, atsakingo ir atsidavusio vizažisto įvaizdį. 

Labiausiai laukiama buvo veido paruošimo ir dengimo dalis. Ši Mario technika, sukuriant idealią ir švytinčią odą, ne vienam paliko didelį įspūdį. Beje, Kim Kardashian veido padengimas ir modeliavimas nėra tik tas, kurį esame įpratę matyti. Dauguma įsivaizduoja, kad jis tik ryškus. Kim Kardashian veidas dengiamas ir modeliuojamas labai skirtingai, egzistuoja ir labai natūralių variacijų,

Merginos atskleidė, jog Mario, darydamas makiažus, naudoja brangesnę kosmetiką, tačiau turi ir kelis mėgstamus pigesnius produktus. 


Kendall Jenner. Mario Dedivanovic makiažas. Vida Press nuotr.

Žinoma, labiausiai visus domina, kaip gi Mario yra susijęs su garsiąja Kim Kardashian. Makiažo technikas ir paslaptis, kuriomis dalinosi Mario, jis tiek naudoja Kim Kardashian makiažuose, tiek ir kitoms žvaigždėms.Jis itin aiškiai pademonstravo, kaip jis K. Kardashian pudruoja ir kontūruoja veidą. 

Klienčių sąrašuoše – daugybė įžymybių

Štai sąrašas įžymybių, kuriuos Mario yra dažęs: Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Christina Aguilera, Jennifer Lopez, dainininkė Katy Perry , aktorė ir modelis Rosie Huntington Whitely, modelis Kendall Jenner, supermodelis ir renginių vedėja Chrissy Teigen, aktorė Gabrielle Union, dainininkė Natasha Bedingfield, aktorė Michelle Williams, aktorė Amanda Bynes, aktorė Christian Serratos, supermodelis Chanel Iman, atlikėja ir reperė Lil Kim, Kylie Jenner ir daug kitų.

Ar galite patikėti, kad jam – 33 m., o jis – vienas žinomiausių ir geriausiai vertinamų makiažo meistrų pasaulyje? Jeigu domiesi makiažu, gali Mario darbus sekti ir jos „Instagram“ paskyroje https://instagram.com/makeupbymario/

Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr.

Visažistės, paklaustos, ar Kardashian šeimos merginų grožis – įgimtas, o gal tai tik Mario nuopelnas, atsakė, jog tas grožis iš dalies ir įgimtas, ir vis dėlto yra Mario nuopelnas. Anot merginų, Kim turi itin proporcingus ir simetriškus veido bruožus, išraiškingus skruostikaulius, o vizažistas profesionaliai dar labiau pabrėžia šiuos jos privalumus.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis