Kur vasarą megzti pažintis? (VAIKINŲ PATARIMAI)

Štai ir atėjo ilgai laukta vasara! Pirmoji kalendorinė vasaros diena pažadina vasaros nuotykių troškimą ir kartu kelia klausimą: kurgi vasarą susipažinti su kažkuo smagiam laiko praleidimui?

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Be abejonės, sėdėti namie tarp keturių sienų vasarą ne tik nėra protinga, bet ir draudžiama! Juk vasarą pilna veiklų gryname ore, kurios tau gali atnešti ne tik nuostabius prisiminimus, bet ir artimesnes pažintis su vaikinais.

Taigi, kokios yra pagrindinės vietos, kur galima susipažinti su vaikinais? Pateikiame pačias populiariausias ir klausiame pačių vaikinų, kur šie pataria dairytis pažinčių vasarą.

Prie jūros

Nesvarbu, ar deginiesi Palangos paplūdimyje, o gal bangas gaudai užsienio kurorte – paplūdimys visuomet yra gera vieta susipažinimui. Pati pagalvok, kiek daug ten vaikinų, žaidžiančių tinklinį ar tiesiog besimaudančių jūroje. Jie pro šalį nepraleis ne vienos patraukliau atrodančios panelės, todėl ir tu į pajūrį keliauk ne su močiutės stiliaus maudymosi kostiumėliu, o su stilingu paplūdimio apdaru. Tik pamiršk itin ryškų makiažą, nes su juo paplūdimyje atrodysi juokingai.

Ką daryti? Jei bijai užkalbinti patikusį vaikiną, tiesiog įsitaisyk netoli jo. Pasidėk rankšluostį netoliese ir nuolat būk ten, kur ir jis. Vaikinas garantuotai pastebės tave. Tada jau leisk savo kerams jį žavėti - kaip tai padarysi, tai jau tavo pačios sumanumo klausimas.

Lauko kavinėse

Sėdintys lauko kavinėse dažniausiai yra atsipalaidavę ir linksmi. Juk pagaliau geras oras, o jis nuteikia smagiai. Na, o kur gera nuotaika ir optimizmas – ten didesnis šansas užmegzti ryšius su vaikinais.

Ką daryti? Į akį krito netoliese sėdintis vaikinas, tačiau jis su didele draugų kompanija ir tau baugu prie jo prieiti? Į pagalbą kviesk draugę/ drauges. Jei matysite, jog vaikinai į jus žvilgčioja, nesikuklinkite – pačios prieikite prie vaikinų stalo. Beveik garantuoja, jog šie pasiūlys jums prisėsti. Tada jau tu pati galėsi spręsti, ar iš pirmo žvilgsnio tau į akį kritęs vaikinas toks pat žavingas ir iš bendravimo.

Parke

Mėgsti važinėtis dviračiu, riedučiais, riedlente, o gal tiesiog dievini bėgioti? Šilti orai tiesiu keliu veda tave link susipažinimo su kažkuo nauju. Juk parke lankosi tie vaikinai, kurie, kaip ir tu, mėgsta aktyvų gyvenimo būdą. 

Ką daryti? Bėgiodama rytais matai simpatišką vaikiną, bet vis nedrįsti prie jo lyg tarp kitko pribėgti ir kažko pasiteirauti? Veik gudriai: jei pasakyti paprastą labas tau per sudėtinga, apsimesk pradedančiąja bėgike (gal tokia ir esi?), ir paklausk, kur dar netoliese yra bėgiojimo trasos, ar jis jau seniai bėgioja, gal tau duotų kokių patarimų, susijusių su bėgiojimu ar panašiai.

Vasaros stovyklose

Taip, stovyklos yra puiki vieta susipažinimams. Juk ten būnant susipažįsti su daugybe vaikinų, kuriuos domina panašios veiklos. Nesvarbu, ar tai būtų sporto, ar užsienio kalbos, ar dainavimo stovykla, o gal naujojo universiteto fuksų stovykla: bendra veikla visuomet suartina.

Ką daryti? Norint užkalbinti stovykloje patikusį vaikiną, itin didelių pastangų tikrai nereikia. Tiesiog prisėsk prie jo stalo valgykloje, užkalbink jį ir žiūrėk - per bendras užduotis jūs jau žvilgčiosite į vienas kitą. Kas ten žino, gal vakare jau eisite rankomis susikabinę žiūrėti saulėlydžio?

O ką kalba vaikinai?

Rokas (19): Jūra, jūra ir dar kartą jūra. Tiksliau – Palangos Basanavičiaus gatvė. Ten tikras susipažinimo su merginomis rojus. Visokių vaizdų esu ten prisižiūrėjęs, ypač naktį, kai panelės pačios kalbina, o kai kurios net įkyriai lenda prie vaikinų. Net nebūtina vykti į Palangą, kad susipažinti su panelėmis - vasarą daugelyje Lietuvos miestų vyksta veiksmas.

Gintas (22): Man atrodo, jokio skirtumo, ar vasarą, ar koks kitas metų laikas – susipažinimams puikiai tinka naktiniai klubai. Ten žmonės labiau atsipalaiduoja, laisviau bendrauja, todėl visai nebaisu prieiti prie patinkančios panelės ir ją užkalbinti. Aš pats naktiniame klube jaučiuosi žymiai drąsesnis, nes dažniausiai ateinu su savo draugų chebra, todėl „visi krūvoje“ esame drąsūs ir pasirengę užkalbinti paneles.

Mykolas (20): Visai tiktų susipažinti kokiame nors parke, kur daug žmonių – kas žaidžia kamuoliu, kas važinėjasi dviračiais ir panašiai. Aš su savo mergina susipažinau per bendrus draugus kavinėje, bet nežinau, ar būčiau pats priėjęs ir ją užkalbinęs. Man atrodo, kad merginos turėtų imtis daugiau iniciatyvos pačios. Mano panelė tą ir padarė, gal todėl mes esame jau 2 metus kartu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis