Esminė klaida: pažiūrėk, kaip nepasisekė sesutėms Jenner(FOTO)

Veido kontūravimas - slidus dalykas. Kontūruojant veidą galima išryškinti gražiausius merginos bruožus, suteikti veidui taisyklingumo, tačiau įmanoma ir labai smarkiai suklysti.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Taip šį kartą nutiko garsiausių pasaulio sesučių Kendall ir Kylie Jenner vizažistui. Visai neseniai vykusiame renginyje merginos pasirodė su makiažu, kuris toli gražu nepriminė kokybiško vizažisto darbo.

Ko gero, makiažo meistras, dengdamas sesučių veidus makiažo pagrindu, naudojo priemones su SPF apsaugos filtru. Būtent todėl fotoaparatų blyksčių šviesos išryškino veido plotus, kurie buvo padengti netinkamomis makiažo priemonėmis.

Vis dėlto sesutės nepasimetė (ko gero, nė nenujautė apie makiažo meistro klaidą) ir drąsiai pozavo fotografams. 

Tikėtina, jog Kylie ir Kendall Jenner vizažistas šiuo metu ramiai miegoti negalės. Juk makiažo pasaulyje tokios klaidos yra laikomos labai rimtomis.

Štai keletas nuotraukų iš renginio, kuriame pasirodė Kardashianų šeimos atstovės. O kaip tau atrodo - ar labai didelė buvo vizažisto klaida?

Kendall ir Kylie Jenner
Kendall ir Kylie Jenner
Vida Press

Kylie Jenner
Kylie Jenner
Vida Press

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis