HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (06 12 - 06 14)

Ką žvaigždės atneš tau antrąjį vasaros savaitgalį? Sužinok!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Avinas

Šeštadienį Avino ženklo atstovės gali pasiduoti pagundai skaičiuoti svetimus pinigus. Kategoriškai nerekomenduojame to daryti! Priešingu atveju visa diena gali nueiti šuniui ant uodegos. Ypač tau derėtų vengti ginčų dėl finansinių ir turtinių reikalų, taip pat ir teisminių ginčų. Emocijų šeštadienį bus daug, bet naudos iš jų mažai. Verčiau savo energiją nukreipk į meilės sritį, nes būtent šioje srityje gali pasiekti puikių rezultatų. Sekmadienį Avino ženklo atstovių laukia įvairūs siurprizai. Tavo širdyje gali įsižiebti netikėta stipri aistra, kuri vargu ar apsiribos paprastu romanu. Net jei šis romanas netruks ilgai, širdyje jis paliks juntamą pėdsaką. Jausmai tave gali užplūsti taip netikėtai, kad visiškai nespėsi jiems atsispirti. O gali ir neužplūsti – čia jau kaip kam pasiseks.

Jautis

Šeštadienį Jaučio ženklo atstovės gali pajusti, kad pavydas yra labai netikėtas jausmas ir pavydėti, pasirodo, galima viskam, kas juda. Atsipalaiduok, po dienos ar dviejų šis jausmas gali išgaruoti savaime, o štai pasidavusi pavydui šeštadienį, rizikuoji prisivirti košės. Verčiau savo kunkuliuojančią energiją nukreipk į kažką pozityvaus, pavyzdžiui, susitvarkyk namus arba išeik apsipirkti. Sekmadienį Jaučio ženklo atstovių geriau neprovokuoti! Aplinkiniai neturėtų apsigauti, matydami tavo išorinį nuolankumą ir romumą. Ne tik aplinkiniams, bet ir tau pačiai sekmadienį gali pasirodyti, kad esi ramybės ir taikos įsikūnijimas, tad netikėtai kilęs susierzinimo priepuolis bus netikėtas. Žodžiu, neerzinkite Jaučio – visiems nuo to bus lengviau!

Dvyniai

Šeštadienį Dvynių ženklo atstovių pažiūros radikaliai skirsis nuo visų kitų žmonių pažiūrų. Kunkuliuojantis aplinkinių entuziazmas tau bus nesuprantamas ir įtartinas. Dar įtartinesnis tau atrodys jų bandymas šiuo entuziazmu užkrėsti tave. Kad ir kaip bebūtų, šeštadienį tu nebūsi nusiteikusi jokiems visuomeniniams renginiams, bent jau savo valia į juos tikrai neisi, nes energiją norėsi eikvoti tik asmeninėms savo pačios problemoms spręsti.
Sekmadienį žvaigždės tau pataria nesipriešinti aplinkybėms ir ramiai plaukti pasroviui. Šią dieną beviltiška ginčytis su likimu ir juolab mėginti laikytis griežto plano. Kurti planus, žinoma, galima, bet turėtum iš anksto nusiteikti, kad dienos eigoje jie gali ne kartą pasikeisti. Pasitikėk savo intuicija – ji patars, kaip geriau elgtis netikėtose situacijose.

Vėžys

Šeštadienį Vėžio ženklo atstovėms į galvą gali šauti visiškai neįtikėtina, nerealistiška idėja! Ir iš pirmo, ir iš antro žvilgsnio ši idėja atrodys visiškai neįmanoma, bet būtent ją šeštadienį labai norėsi įgyvendinti. Visa kita tau atrodys pernelyg banalu, nuobodu ir prėska. Įdomiausia tai, kad būtent ši fantastinė idėja, skirtingai nei kitos, šeštadienį iš tiesų gali būti įgyvendinta.
Sekmadienį Vėžio ženklo atstoves gali visiškai netikėtai tarsi iš nieku aplankyti kūrybinis įkvėpimas. Jis užplūs be perspėjimo, kaip cunamis. Įkvėpimo banga užlies tave visą, nusineš į nesuprantamus tolius, privers pamiršti visus būtinus reikalus ir planus. O atsitraukusi ant kranto ši banga gali palikti kokį perlą.

Liūtas

Šeštadienį Liūto ženklo atstovės gali parodyti visai neblogus darbo rezultatus! Klausimus, kurie kitomis dienomis galėjo kelti nuobodulį, spręsi su užsidegimu. Šeštadienį net prisėdusi prie buitinės apskaitos gali pajusti įkvėpimą ir kūrybinį pakylėjimą. Tad šeštadienį Liūtams rekomenduojama užsiimti tais reikalais, kuriems anksčiau neužteko nei kantrybės, nei entuziazmo. Sekmadienį jokios nenumatytos aplinkybės nesugebės išmušti tavęs iš ritmo. Gali būti, kad tave laikinai atitrauks kažkokie nesuplanuoti įvykiai, bet jie nesutrukdys tau susiimti ir pabaigti pradėtus darbus. Tad apskritai diena turėtų būti produktyvi, ypač jei pasistengsi nesusierzinti dėl smulkmenų.

Mergelė

Šeštadienį Mergelės ženklo atstovių devizas bus: „Greičiau, aukščiau, stipriau!“ Visą dieną norėsi jei ne tiesiogiai pasivaržyti su kažkuo, tai bent kažkuo pranokti kitus, bet ne tam, kad galėtum pasigirti ar pasijusti pranašesnė. Tai tau bus tarsi žaidimas, kai norisi būti geriausia. Tame nėra nieko blogo. Vienintelis dalykas, kurio tau šeštadienį nederėtų imtis – azartiniai lošimai, nes gali įklimpti ilgam.
Sekmadienis turėtų būti ramus ir pozityvus. Tačiau dienos eigoje galimi netikėti posūkiai. Neatmetama galimybė, kad kažkoks susitikimas smarkiai pakeis tavo planus. Tačiau visi šie įvykiai bus gana laikini. Greičiau tai bus panašu į vaiskią vasaros dieną netikėtai užėjusį stiprų, bet trumpą grybų lietų, kuriam praėjus ir vėl išlenda saulė.

Svarstyklės

Šeštadienį Svarstyklių ženklo atstovių širdyje kunkuliuos aistros. Visą dieną mylimo žmogaus elgesys tau atrodys įtartinas, o galimos neištikimybės požymiai ims vaidentis ant kiekvieno kampo. Jei nenori, kad pavydas tavo sieloje apsigyventų ilgam, pasistenk pažaboti savo įtarumą. Patikėk, realaus pagrindo pavydui šeštadienį nėra. Na, arba beveik nėra.
Sekmadienį į Svarstyklių ženklo atstovių gyvenimą įsiverš gaivi srovė. Galbūt tai bus kažkoks naujas, neįprastas jausmas. O gal atsitiktinai pažvelgusi į įprastus dalykus įžvelgsi juose netikėtą prasmę. Žiūrėk, tik nepamesk galvos! Šios dienos pasekmės dar ilgai raibuliuos tavo gyvenimu, kaip ratilai vandenyje.

Skorpionas

Šeštadienį kūrybinis Skorpiono ženklo atstovių potencialas pasieks maksimumą! Tądien tau ne tik atrodys, kad daugelis sudėtingų klausimų ir darbų yra įgyvendinami, bet svarbiausia, būsi nusiteikusi išties jų imtis. Šeštadienį turi galimybę realizuoti kažkuriuos iš savo projektų ir pasiekti neblogų rezultatų. Beje, poilsio šeštadienį taip pat nereikėtų pamiršti, kitaip gali perdegti.
Sekmadienį Skorpiono ženklo atstovėms žvaigždės bus palankios. Diena turėtų klostytis gana pozityviai ir be didelių sukrėtimų. Bus laiko ir pailsėti, ir užsiimti reikalais. Be to, tavęs gali laukti malonios staigmenos. O nuo nemalonių posūkių Skorpiono ženklo atstoves apsaugos vidinis budrumas ir sekmadienį sustiprėjusi intuicija.

Šaulys

Šeštadienį Šauliui retai kils dilema „noriu-nenoriu“. Pirmoje vietoje bus žodis „reikia“. Ir visas savo pareigas norėsi atlikti ne šiaip gerai, bet pageidautina geriau, nei kiti. Labai neblogai šios dienos energiją panaudoti demonstruojant visiems savo darbingumą ir entuziazmą. Tik nepersistenk, kad tavęs neimtų laikyti išsišokėle.
Sekmadienį iš pat ryto Šaulio ženklo atstovių širdyje pradės spaustis nematoma spyruoklė. Nei aplinkiniai, nei tu pati gali to net nepastebėti, o kai pastebės, bus jau per vėlu. Juk jei ši spyruoklė pasileis, klius visiems! O diena bus kupina įvykių, kurie gali išprovokuoti netikėtą tavo pykčio protrūkį. Iš šono tai gali atrodyti taip, lyg kažkas mėgintų pažaisti degtukais šalia benzino statinės.

Ožiaragis

Šeštadienį niekas nesugebės sugadinti Ožiaragio ženklo atstovėms nuotaikos labiau, nei įžūlūs, apie save per gerai manantys išsišokėliai. Dieną tavo kelyje vis painiosios visokios asmenybės, kurios stengsis nustumti tave į antrą planą arba kažkaip sumenkinti tavo privalumus. Žvaigždės įspėja, kad tikimybė susidurti su tokiais išsišokėliais šeštadienį labai didelė. Tačiau neverta labai kreipti į juos dėmesio, juo labiau, kad dėl jų tavo gabumai tikrai nesumažės.
Sekmadienį tavo diena turėtų susiklostyti gana sėkmingai. Iš pat ryto žvaigždės nuteiks tave pozityviai, pripildydamos ramios, užtikrintos jėgos. Tačiau pernelyg atsipalaiduoti sekmadienį nevertėtų, nes dienos eigoje likimas gali ne kartą suteikti tau puikią galimybę tam, kad nugalėtum savo varžovus ar konkurentus. Jei šias galimybes praleisi, dar ilgai dėl to gailėsiesi.

Vandenis

Šeštadienį Vandenio ženklo atstovėms geriau neiti į svečius pas žmones, kurių butas didesnis ar prabangesnis. Net labiausiai išauklėtos ir teisingos Vandenio ženklo atstovės tądien neišvengs banalaus, bet labai stipraus pavydo. Apskritai žvaigždės lenks tave nupirkti ką nors reikalingo ir gražaus namams – svarbiausia, kad pažįstami tokio daikto neturėtų!
Sekmadienį tau bus labai naudingas poilsis pačių artimiausių žmonių rate. Greičiausiai laisvą laiką norėsi praleisti namuose, bet dienos eigoje tavo planai gali ne kartą pasikeisti. Nors tu pati sekmadienį nebūsi nusiteikusi rodyti iniciatyvos, bet mielai priimsi kvietimą pasivaikščioti arba nueiti į svečius pas draugus. Svarbiausia, kad tave pakviestų žmogus, su kuriuo jautiesi iš tiesų jaukiai.

Žuvys

Šeštadienį Žuvų ženklo atstovės rizikuoja tapti nenustygstančio savo pačių būdo aukomis. Tavo galvoje virs tiek planų ir idėjų, kad sugebėsi išeikvoti visas fizines ir moralines jėgas, bergždžiai mėgindama visas jas įgyvendinti vienu metu. Tačiau esant tokiam žvaigždžių išsidėstymui, Žuvims patariama nesivyti visų zuikių vienu metu, bet išsirinkti iš jų vieną – patį mieliausią. Sekmadienį Žuvų ženklo atstovės norės pagaliau atsipalaiduoti ir pailsėti, bet vargu ar joms pavyks. Greičiausiai vos tik patogiai įsitaisysi kokioje nors jaukioje vietoje, svajodama artimiausiomis valandomis nieko neveikti, aplinkybės privers tave staigiai pakeisti planus. Arba tau pačiai į galvą šaus dar viena išganinga mintis ar idėja.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Sužinokite portalo panele.lt naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą „Panelė“! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo „Panelė“ prenumeratą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis