Būdai, padėsiantys patobulinti bučinius

Pavasaris ir vasara – metas, kai galvoje plasnoja drugeliai, veidus glosto po lendantys saulės spinduliai ir išbučiuoti norisi visą pasaulį. Atšilus orams įsimylėti taip paprasta, juk atostogos, festivaliai, išvykos ir poilsis gamtoje suartina daugelį mūsų. Tačiau šiltuoju metų laiku ne tik lengviau įsimylime, bet ir trokštame kitokių – saldesnių bučinių. Ar žinai, kaip pasaldinti bučinį, kad jis apsuktų galvą tavo simpatijai?

Kaip rodo kompanijos „Coca-Cola“ užsakymu atlikta apklausa apie Baltijos šalių gyventojų bučiavimosi įpročius, bučiuotis labiau mėgsta 18-35 m. vyrai. Merginoms kyla visokių klaustukų: ką daryti, kad bučinys būtų skanesnis, saldesnis, ar užsimerkti, ar atsimerkti, ar pakreipti galvą, galų gale kaip jį patobulinti? Tereikia atsipalaiduoti ir pasitikėti savimi, turime keltą pasiūlymų, kurie tau neabejotinai padės.


Du zuikiai vienu šūviu. Mėgstamiausio skonio ledai ne tik atvėsins karštą vasaros dieną, bet ir ant lūpų paliks šiek tiek šokolado, braškių ar vaisių gaivos. Tai vienas greičiausių būdų pasmaguriauti kvadratu: ir desertas, ir puikus bučinys.


Vasaros gėrybės. Dainininkė Gabrielė Grygolaitytė , žinoma sceniniu Vashos vardu sako, kad bučiniui nepakartojamo saldumo suteiks braškės. Tereikia su mylimuoju pasidalinti keliomis vasaros uogomis, o tuomet ir bučiavimasis bus kur kas malonesnis.


Iš grožio lentynėlės. Bučinys bus saldesnis, jei naudosi ne įprastą, o tam tikro skonio lūpų balzamą, pavyzdžiui, aviečių arba arbūzų. Lūpos bus gražesnės, o bučinys be abejo skanesnis.


Atsigaivink. Tereikia gurkšnelio „Coca-Cola“ gėrimo, kad saulėtu metu atsigaivintum ir simpatijai padovanotum patį saldžiausią bučinį.


Su vėjeliu. Išbandyk šaldančio efekto lūpų priemones, taip bučiniui suteiksi ne tik saldumo, bet ir nepakartojamos gaivos. Ar gali būti kas šaunesnio nei vėsinantis, bet aistringas bučinys?


Saldžios nuodėmės. Ledinukai – be galo vasariškas skanėstas, pasaldinsiantis gyvenimo akimirką ir bučiavimąsi paversiantis išskirtiniu malonumu.


Aromatas. Pasinaudok gudrybe – prieš keliaudama susitikti su mylimuoju, purkštelėk mėgstamų kvepalų ties kaklu ir lūpas perbrauk balzamu. Svaiginantis aromatas sukurs saldaus bučinio iliuziją, o mylimasis negalės nuo tavęs atsitraukti.


Tobulesnė tu. Be abejo bučiniai būna saldesni, kai pasitiki savimi ir jautiesi tikra princese. Vis dėlto ne visos princesės apdovanotos putliomis lūpomis. Bet tai ne bėda! Pasirūpink lūpas putlinančiu blizgiu, kuris akimirksniu joms suteiks apimties, o tau pasitikėjimo savimi – garantuojame tobulų bučinių maratoną.


Akimirksniu. Paprasčiausias būdas bučiniams suteikti skonio – pakeliui į pasimatymą paskanauti mėgstamos gumos. Rinkis saldesnę: braškių, vaisių ar citrusų skonio, tuomet ir bučinys nebus kartus.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis