Kaip atskirti, ar bučinys kažką reiškė?

Ypatingas, kažką reiškiantis bučinys labai skiriasi nuo paprasto pakštelėjimo į žandą. Jei bučinys tau kažką reiškia, po bučinio jautiesi tarsi pakylėta.

Viduje verda audra, esi euforijos būsenoje ir tuoj, rodos, širdis iššoks iš krūtinės. Tai – pirmasis ženklas, jog bučinys tau svarbus. Aistringas bučinys yra tarsi cheminė reakcija, kuriai įvykus keičiasi visas tavo pasaulis: tu tampi linksmesnė, labiau atsipalaidavusi ir... įsimylėjusi. Taip taip, malonus bučinys yra tiesus kelis į įsimylėjimą, nes vos prisiminus aistringą bučinį mus užplūsta mintys apie mylimus žmones. Bendrovės „Coca-Cola“ užsakymu atlikta apklausa parodė, kad pirmas romantiškas bučinys dažniausiai įvyksta 16-ikos metų. O tada prasideda klausimai: myli jis mane ar ne? Ką reiškia jo bučinys?

Taigi, kaip atskirti bučinius ir jų reikšmes?

Jei vaikinas bučiuoja tavo kaklą. Bučiuojant šią kūno vietą merginos patiria tokį malonumą, kuris prilygsta buvimui devintame danguje. Jei vaikinas bučiuoja tavo kaklą, reiškia, jis yra pasirengęs meilės žaidimams ir meilioms glamonėms. Vaikinai dažnai naudoja kaklo bučiavimą kaip pagrindinį ginklą, siekiat laimėti merginos širdį. Tačiau neapsigauk – kartais vaikinai taip daro, norėdami tik nusitempti į lovą...

Jei vaikinas bučiuoja tavo rankas. Rankų bučiavimas, nors taip gali neatrodyti, yra labai intymus veiksmas, kurį dažniausiai atlieka vaikinas, įsimylėjęs tave. Rankų bučiavimas reiškia meilę, prisirišimą, norą būti su tavimi. Tai visiška atsidavimo tau išraiška. Todėl jei tavo vaikinas mėgsta bučiuoti rankas, žinok, jog tu tikrai jam labai patinki.

Jei vaikinas bučiuoja tavo pečius. Pečiai yra viena patraukliausių merginų kūno vietų, žiūrint vaikinų akimis. Pečių bučiavimas yra subtilus, bet labai daug jasumų sukeliantis veiksmas. Nors tai gali asocijuotis su meilės žaidimų pradžia, tai kartu gali būti ir nekaltas bučinys, kuriuo vaikinas nori parodyti, kaip jam patinki.

Jei vaikinas bučiuoja zoną prie tavo akių. Švelnus bučinys prie akių gali reikšti tik vieną – vaikinas labai nori tave pažinti ir tokiu būdu siekia patekti į tavo vidinį pasaulį. Tai labai intymus veiksmas, ir tikrai ne kiekvienas vaikinas ryžtasi tokiam bučiniui. Dažniausiai tai daro vaikinai, kurie yra rimtai įsipareigoję merginoms ir nori dar geriau jas suprasti. Vis dėlto, jei tavo naujoji simpatija tave taip bučiuoja, žinok – jis tikrai yra tavimi susidomėjęs ir nori su tavimi leisti kuo daugiau laiko.

Jei vaikinas bučiuodamas kramsnoja tavo lūpas. Vaikinas, kuris bučiuodamas merginą kartas nuo karto kristeli jos lūpon, yra šelmiškas ir nenuspėjamas. Todėl ir pats bučinys reiškia, jog vaikinas nori nuotykių su tavimi. Iš vienos pusės – tai nutrūktgalviška ir įdomu, tačiau gali būti, jog vaikinas tėra merginų medžiotojas, kurio svarbiausias tikslas yra suvilioti kuo daugiau merginų. Žaisk, gerai leisk laiką, tačiau vis dėlto būk atsargi!

Jei vaikinas bučiuoja tavo ausis, ausies spenelį. Ausis yra žmogaus kūno dalis, kuri yra labai jautri, todėl ir bučiniai į šią vietą yra ypatingi. Jei vaikinas bučiuoja tavo ausis, tai gali reikšti, jog jis labai gerai išmano vilionių meną ir puikiai žino, kaip reikia pavergti tavo širdį. Jis yra užtikrintas, jog taip bučiuodamas pelnys tavo dėmesį ir nuolankumą. Su tokiu vaikinu niekada nebus nuobodu, nes jis visada žinos, kaip tave padaryti laiminga ir patenkinta.

Jei vaikinas bučiuoja tavo kaktą. Kaktos bučiavimas dažnai primena tėvišką bučinį, tačiau jei tai daro vaikinas, bučinys simbolizuoja didelį rūpinimąsi tavimi ir tavo pasauliu. Dažniausiai taip bučiuoja vaikinai, kurie saugo ir myli merginas. Todėl jei pirmą kartą patyrei vaikino bučinį į kaktą, gali būti rami – jis tikrai yra tau ištikimas ir nori su tavimi tęsti ryšį.

Reprezentatyvų Lietuvos, Latvijos ir Estijos tyrimą dėl romantiškų bučinių atliko bendrovė „Spinter Research“, š. m. balandį apklaususi 3016 respondentų trijose Baltijos šalyse.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis