Dainininkė įsispraudė į kostiumėlį, kuris tarp gerbėjų sukėlė audrą (FOTO)

Dainininkė Kesha visuomet mėgo stebinti. Citrinų atspalvio plaukai ir iššaukianti apranga jai tikrai niekada nebuvo svetima.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Vis dėlto savaitgalį vykusiame koncerte Kesha visus gerbėjus vertė išsižioti. Vienus iš susižavėjimo, kitus iš nuostabos. Dainininkė pasirinko kiek ankštoką sceninį kostiumėlį, kuris aptempė jos moteriškų formų figūrą.

Kol vieni teigė, jog toks sceninis kostiumas Keshai kiek per mažas, kiti didžiuodamiesi atlikėja, susižavėjimo kupinais žvilgsniais stebėjo dainininkės pasirodymą.

Pasirodo, Kesha visai neseniai viešai prisipažino, jog kentėjo nuo valgymo sutrikimų ir gydėsi specialiame valgymo sutrikimo centre. Šiuo metu dainininkė jaučiasi sveika ir patenkinta savo kūnu, todėl net neketina slėpti jo po platesnias drabužiais.

Nors internete pasirodė komentarų, jog pasirinkta Keshos apranga yra kiek per vulgari tokių formų merginai, mes džiaugiamės už Keshą ir jos puikią savijautą. Juk svarbiausia, jog Kesha šiuo metu yra sveika ir myli save tokią, kokia ji yra.

Kesha
Kesha
Vida Press

Kesha
Kesha
Vida Press

Ką tu manai apie piktuosius komentatorius: ar iš tiesų Kesha tokia savo apranga prašovė pro šalį?

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis