BIRŽELIO prognozė pagal tavo gimimo datą

Parapsichologė Neringa Saladžė atskleidžia, kas tavęs lauks pirmąjį vasaros mėnesį birželį. Tau reikia tik šiek tiek pasukti galvelę ir pasiskaičiuoti.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija



Bendra prognozė

Birželis - faktas, kad tai vasara ir veiks savaime liūliuojančiai ... Daugiau svajų daugiau atsipalaidavimo, bet tikrai ne laikas atsipalaiduoti ir atsijungti nuo darbų, nes lyg tyčia bus daugiau nei įprastai klaidų ir nesusipratimų, strigs informacijos priėmimas, paskirstymas, ir perdavimas. Galimi nesusikalbėjimai lyg ir lygioje vietoje. Todėl , kad savaime niekas neišnyks, teks darbus kartoti ar daryti kol bus gerai padaryti. Yra situacijų kada protu, logika sunku paaiškinti kodėl viskas taip, o kitaip, bet svarbu, kad būtų teisinga ir tinkama viskas ir kartais mažiau sukti galvą dėl to, ko negali pakeisti!

Žemiau rasi prognozę pagal gimimo datą. Tarkime, esi gimusi 1991 07 24. Išskaidyk savo gimimo datą skaitmenimis ir tol atlikinėk sudėties veiksmą, kol gausi vienženklį skaičių. 1+9+9+1+0+7+2+4= 33 3+3=6 Taigi, tavo skaičius - 6. 

Dabar ieškok savo numeriu pažymėtos prognozės!

VIENAS - paklauskite savęs ar tai yra jūsų fantazija, ar realybė. Nes rodo kad jūs patys save kažkuo įtikinat, įtikit ir vėliau gyvenate tuo, pamiršę, kad tai yra jūsų kūrinys. Jūs patys esate atsakingi už tai ką turite ir svarbiausia nustokite arba neapgaudinėkite patys savęs. Tai galioja visoms sritims. Plius mažiau sugerkite išorinės informacijos, nes jūsų protas ir taip prigeneravęs perteklinai minčių.

DU - ir vėl viskas nuo pradžių - nervai dėl niekų . Lyg uždaram rate sukatės. Gydant sielą sveiksta kūnas, pradėkite nuo to kas neduoda labiausiai jums ramybės, neskubėkite nieko keisti, tik jūsų dėmesys gali transformuoti vieną energiją į kitą. Jums žengus žingsnį aplinka prisitaikys, ir tinkamu laiku tinkamoje vietoje atsistos tinkami jums žmones, darbai, viskas. Tik žinokite ko reikia ir ko norite.

TRYS - yra pasakymas - laikas gydo- bet šį mėnesį kasdieniniams rūpesčiams ir darbams - negalios, viskas vilksis iš paskos. Nebaigti darbai ir reikalai, gal net pažadai. Todėl reikės pasistengti iš peties padirbėti. Bet šventė ateis ir jūsų kiemą - karčios šaknys, saldūs vaisiai- bus atlyginta kiekvienam pagal nuopelnus. Kai norėsis pasiduoti, atsitraukite, pailsėkite ir eikite iki galo.

KETURI - atėjo laikas pasirinkti arba vieną, arba kitą. Ir kuo toliau tuo labiau turėsite priimti griežtus sprendimus, daryti konkrečius darbus. Laimės tie, kurie veiks greitai ryžtingai ir pagal pasakymą-  nori gyventi, reikia mokėti suktis (rus.k. Chočiš žyt, umeij verteca).

PENKI - vis darbai ir reikalai, nebaigti galai lys ir atrodys, kad pabaigos nematyti. Todėl atsirinkti kas svarbu ir koncentruotis tik į tai, visas intrigas, peripetijas palikti šone, net sveika atsiskirti, pabūti su savim vienam. Ir viską kas vyks priimti kaip malonę, net jeigu atrodys nelogiška, neracionalu, bet gamta turi savo logiką, savo tėkmę, todėl pasiduokite ir jūs jos tėkmei.

ŠEŠI - iš didelio debesies mažas lietus, tad ir nepanikuokite anksčiau laiko, tik turėdami pakankamai informacijos darykite išvadas. Nes bus aplinkybės kada ginčas įsiplieks dėl nesusipratimo. Ir aišku to pasekoje bus lengva įskaudinti artimą.

SEPTYNI - turtas laimė pinigai liesis per kraštus visai. Ypač gausa moterims, puikus metas toms kurios negali pastoti, puikus metas toms kurios nori ištekėti, pasižadėti, Sandorį susitarimą pasirašyti. Ir svarbiausia - meile kvėpuosit, alsuosit;)

AŠTUONI - pasiūlymų gausa apsvaigins jus, bet neišbarstykite savęs, ir rodo kad tik 30% iš jų verti jūsų dėmesio. Tik netikėkite kitų pažadais ir iliuzijomis, skaudžiai nusivilsite. Taip pat net didžiausi autoritetingiausi asmenys yra žmonės ir jie gali klysti, ir klys. Todėl ramiai ir tykiai judėkite savo vaga.

DEVYNI - galite planuoti kiek tik norite, bus taip kaip jums turi būti. Bet ir nuo jūsų priklausys kelionė, susitikimai. Nusimato neprognozuotos išlaidos ir galimos baudos, bet jų dydis tik nuo jūsų elgesio priklausys. Labai svarbią pamoka turite išmokti- suvaldyti emocijas, tada kai situacija yra komplikuota.

Žemiau rasi prognozę pagal gimimo datą. Tarkime, esi gimusi 1991 07 24. Išskaidyk savo gimimo datą skaitmenimis ir tol atlikinėk sudėties veiksmą, kol gausi vienženklį skaičių. 1+9+9+1+0+7+2+4= 33 3+3=6

Taigi, tavo skaičius - 6. Dabar ieškok savo numeriu pažymėtos prognozės!

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis