Išmesk 6 daiktus, jei nori atkreipti vaikino dėmesį

Iš didelio rašto išėjo iš krašto... Sako senovės patarlė. Ją galima pritaikyti ir šiuolaikinei grožio sampratai. Iš didelio noro atrodyti gražiai ir patikti kitiems, kartais taip persistengiame, jog atrodome kiek komiškai.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Yra tokių daiktų, kurių verčiau nelaikyti namuose ir nepuošti nei namų, nei savęs pačių. Kas tai per daiktai, kuriais bodisi ir vaikinai?

Neoriginalūs drabužiai ir aksesuarai. Pasak daugumos vaikinų, nieko nėra baisiau, jei mergina nešioja drabužius, ant kurių švieste šviečia prabangus ženklas (Versace, Gucci, Dolce & Gabbana) , tačiau jis nė per nago juodymą nėra tikras. Taip, prabangus ženklas traukia dėmesį, tačiau ne itin teigiamą, kai yra netikras. Kartais iš tiesų galima neatsikirti originalo nuo netikro produkto, tačiau daugelyje atvejų klastotė juntama per kilometrą. Verčiau venk tokių daiktų!

Netikri kontaktiniai lęšiai. Galima atrasti kontaktinių lęšių, kurie iš tiesų tavo žvilgsnį padarys žavingesnį, tačiau vis dėlto dauguma merginų renkasi tokius kontaktinius lęšius, kurie sudaro „netikro“ žvilgsnio įspūdį. Sutik, kartais tikrai įdomiai atrodo ryški blondinė angliukų spalvos akimis. Todėl rinkdamasi lęšius atidžiai pasikonsultuok su specialistu ir rask sau tinkamą spalvą.

Pliušiniai meškiukai. Vienas kitas pliušinis meškiukas namuose – miela, tačiau laikyti namuose visą armiją žaisliukų tikrai kiek vaikiška. Įsivaizduok, ką turi pagalvoti vaikinas, užėjęs į tokią žaislų karalystę? Tavo namai nėra vaikiškų prekių parduotuvė, todėl atsiminimui pasilik kelis žaislus, o likusius atiduok mažesniems broliams ar seserims.

Timpės, kurios netinka pagal figūrą. Timpės yra gražus ir patogus drabužis, tačiau kartais merginos persistengia ir išsirenka timpes, kurios toli gražu neatitinka jų kūno linkių. Arba dar vienas variantas – per plonos medžiagos timpes persišviečia apatinis trikotažas. Tai vaikinų (ir kitų merginų...) akimis, atrodo graudžiai. Apsisaugodama nuo tokių stiliaus nelaimių, rinkis timpes storesne medžiaga.

Labai stipraus kvapo kvepalai. Tualeto gaiviklio kvapą primenantys kvepalai (o dar jeigu gausiai užpurkšti...) vaikinams padarys įspūdį. Labai ne kokį! Kartais merginos naiviai mąsto, jog kuo daugiau kvepalų prisipurkš, tuo labiau kvepės. Deja... didelis kvepalų kiekis turi atvirkštinį variantą, nes kuo daugiau purški kvepalų, tuo aitresnį kvapą jie skleis. Pakanka vos kelių papurškimų, jog kvapas laikytųsi visą dieną.

Priklijuojami nagai. Anksčiau, kai buvome jaunesnės, priklijuojamus nagus klijuodavomės dėl smagumo – juk įdomu buvo regėti įvairiaspalvius raganos tipo nagus ant savo pirštų. Jei žaidimų su lėlemis amžių jau išaugai, priklijuojamus nagus mesk šalin – juk jie ne vien kenkia tavo tikriesiems nagams, bet ir vaikinams atrodo keistoki. Natūralumas madinga, o jei labai nori ilgesnių nagų, rinkis nagų priauginimą, tačiau visada atmink, jog ir jis nėra naudingiausias nagams procesas.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis