HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (06 19 - 06 21)

Žvaigždės pasakoja, kas tavęs laukia šį savaitgalį!

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Avinas

Šeštadienį žvaigždės dosniai apdovanos Avino ženklo atstoves ramiu pasitikėjimu savimi. Diena bus neskubri ir be ypatingų sukrėtimų. O jei norėsi kažko daugiau, nei tiesiog normaliai praleisti dieną, viskas priklausys nuo tavo iniciatyvos. Gali, pavyzdžiui, organizuoti kokį renginį ar vakarėlį. Jei šeštadienį pavyks išjudinti aplinkinius, jie dar ilgai bus tau dėkingi už gautas teigiamas emocijas. Sekmadienį Avino ženklo atstovės kaip niekad gali nustebinti visus (save taip pat) savo organizaciniais gebėjimais. Tai, kuo dar vakar aplinkinius būtų reikėję ilgai įkalbinėti, sekmadienį tau gali pavykti be didelių pastangų. Tavyje nubudusį įtikinėtojos talentą sustiprins ryškios teigiamos emocijos, derančios su nepriekaištinga logika. Atsispirti tokiam arsenalui aplinkiniams nebus lengva!

Jautis 

Šeštadienį Jaučio ženklo atstovėms nenumatomi jokie ypatingi įvykiai ar sukrėtimai. Einamieji reikalai neiššauks entuziazmo, o iš visų pramogų tu labiausiai norėsi linksmintis namuose, gulėdama ant savo mylimos sofos. O kalbant apie buities rūpesčius (taip pat ir skubius), tu norėsi juos kuriam laikui nukelti. Gaila, nes šeštadienį šie reikalai nepareikalaus labai daug tavo jėgų. O „kuris laikas“ gali taip niekada ir neateiti.
Sekmadienį Jaučio devizu gali tapti žodžiai: „Svarbiausia – tvarka namuose!“ Turėsi omenyje ne tik namų tvarkymą, bet ir tvarką asmeniniuose reikaluose. Tau tai bus puikus metas sustiprinti santykius su artimaisiais arba išsiaiškinti nesusipratimus, kurių ko gero yra prisikaupę šeimoje. O susitvarkyti namus sekmadienį taip pat neprošal.

Dvyniai 

Šeštadienis Dvynių ženklo atstovams turėtų būti įdomus ir naudingas. Jei nesėdėsi sudėjusi rankų, šeštadienį galėsi tiek daug visko nuveikti, kad pati nustebsi. Net neįprastas neramumas, kai negalėsi nustygti vietoje, tau nesukliudys. Sugebėsi greičiau nei paprastai atlikti bet kokį darbą iki galo, ir iškart imtis kito. Sekmadienį tavo sėkmės garantas – nuoseklumas ir laipsniškumas, laimei, būtent tai tau lems ir žvaigždės. Tavo protas sekmadienį bus aiškus, mąstysi greitai, ir apskritai reikalai eis lengvai kaip per sviestą. Aplinkinius sekmadienį gali nustebinti tavo sveikas protas ir nuovoka. Reikaluose tai tau suteiks nemažai naudos, bet mylimam žmogui, deja, sukels žiovulį.

Vėžys

Šeštadienį geriausias sprendimus Vėžiui bus poilsis ir relaksacija (žinoma, pagal galimybes). Ir pamiršk tuos, kurie ragina ilsėtis aktyviai! Šeštadienį rinkis minkštą sofą arba blogiausiu atveju jaukų fotelį. O iš visų pramogų geriausias bus televizorius ir mėgstama knyga. Kalbant apie aktyvų poilsį, turėsi jam laiko kitomis dienomis. Sekmadienį tau kils būtinybė išsiaiškinti savo finansinius reikalus. Pageidautina nenukelti šių reikalų, nes tokio palankaus meto nebus dar ilgai. Sekmadienį Vėžio ženklo atstovėms labai naudinga bus sėsti už stalo ir surašyti savo pagrindinius artimiausios ateities planus, ypatingą dėmesį skiriant pajamų ir išlaidų skiltims. Tikimybė, kad planai bus sėkmingi, labai didelė.

Liūtas

Šeštadienį bet kokios Liūto ženklo atstovių iniciatyvos bus labai sėkmingos! Tave ko gero gali stebinti aplinkinių inertiškumas, bet sugebėsi rasti tinkamus žodžius, kad juos išjudintum ir uždegtum savo idėjomis. Bet itin gerai šeštadienį seksis tie reikalai, kurie priklauso nuo tavo asmeninės iniciatyvos ir energingumo. O į aplinkinių inertiškumą nekreipk dėmesio – dar geriau, bus mažiau konkurentų. Sekmadienį norėsi visur matyti logiką ir prasmę, tik gaila, kad aplinkinių nuotaikos bus kiek kitokios. Nieko baisaus, ramiai užsiimk savo reikalais, ir viskas eis kaip iš pypkės. Sekmadienį tau itin seksis darbai, reikalaujantys nuoseklumo ir logikos, užtat ir nereikia eikvoti emocijų niekam kitam.

Mergelė

Šeštadienį Mergelės ženklo atstovėms geriausia užsiimti kūryba. Susitelkti į būtinus darbus bus sunku, o ką nors piešti ar rašyti – lengva ir malonu. Potraukį kūrybai galima suderinti su kažkuo naudingu. Pavyzdžiui, kurti interjerą savo butui, tuo pačiu ir susitvarkyti namus.

Sekmadienį kas aplink bevyktų, Mergelės bus linkusios atsitverti siena nuo jas supančios realybės. Pasaulis lai eina iš proto kaip tik nori – tu sekmadienį užsiimsi tik savo reikalais, nepaisydama nieko. Apskritai visas šis pasaulis nevertas, kad kreiptum į jį dėmesį. Nebent tik tam, kad kiek pakalbėtum apie jo keistumus ir trūkumus.

Svarstyklės

Šeštadienį Svarstyklių ženklo atstovėms į galvą gali ateiti nemažai originalių, nestandartinių idėjų. Šios idėjos ne tik išsiskirs netikėtais loginiais posūkiais, bet ir pasirodys besančios stebėtinai teisingos ir perspektyvios. Apskritai šeštadienį vienodai gerai veiks ir tavo intuicija, ir logika. Intuicija bus tokia pat aiški, kaip įprastas mąstymas. Sekmadienį turėsi progą surengti šou, tik klausimas, kas tai bus per reginys – gražus pasirodymas prieš didelę auditoriją, ar banali šeimyninė scena su lėkščių daužymu ir pokalbiais pakeltu tonu. Bet kokiu atveju, tavo aktoriniai gebėjimai sekmadienį bus nepranokstami. Belieka rasti jiems tinkamą pritaikymą.

Skorpionas 

Šeštadienis Skorpiono ženklo atstovėms bus popierių tvarkymo diena – nieko kito greičiausiai nenorėsi veikti. Užtat perkėlinėti ir rūšiuoti popierius sugebėsi kaip virtuozė. Būtent todėl tau rekomenduojama nesiginčyti su žvaigždėmis , o dieną panaudoti tam, kad ramiai, neskubėdama
susitvarkytum savo asmeninę buhalteriją ir kitus dokumentus. Sekmadienį tau labiausiai rūpės klausimai, susiję su organizavimu ir disciplina. Visa, kas neatitinka nustatytų normų ir taisyklių, gali tavyje paskatinti priešiškumą. Pasistenk, kad tai neperaugtų į susierzinimą. O jei nenori, kad tave vadintų moraliste, sekmadienį neskaityk aplinkiniams moralų. Palik tai Krylovui ir Lafontenui – jiems taip pat neblogai sekėsi tai daryti.

Šaulys

Šeštadienį Šaulio ženklo atstovėms rekomenduojama skirti laiko kažkuriam iš savo hobių, nes veikti kažką naudingo, bet neįdomaus tau šią dieną bus tikrai sunku. O veiklos, kuria degi, rezultatai bus stulbinantys. Tad šeštadienį tavo pasirinkimas nebus didelis: arba užmigti prie svarbių reikalų, arba skirti dieną tam, kas tau tikrai patinka. Sekmadienį turėtum rasti laiko organizuoti kokį draugišką ir jaukų pasisėdėjimą. O dar geriau apsilankyk su draugais kokiame nors renginyje. Nueikite į teatrą, parodą ar kiną – svarbiausia, kad tema būtų įdomi. Tokiu atveju sekmadienį tau bus garantuota šilta draugiška atmosfera ir teigiamos emocijos.

Ožiaragis

Šeštadienį Ožiaragio ženklo atstovių priešus ir piktanorius galima tik užjausti. Visi, kas šią dieną stos tau skersai kelio, rizikuoja patirti didelių nuostolių. Šeštadienį būsi išradinga, ir tai padės tau ne tik apeiti visas klastingas pasalas, bet ir susidoroti su savo priešininkais veiksmingiausiais ir toli gražu ne pačiais humaniškiausiais būdais. Sekmadienį Ožiaragio ženklo atstovėms kategoriškai draudžiama bendrauti su vadovybe ar autoritetais. Jei vadovybė kaip tyčia nuspręs išsikviesti tave „ant kilimo“, užmegs pokalbį ar norės pabendrauti telefonu, sugalvok bet kokią priežastį, kaip išsisukti: serganti močiutė, netikėta migrena, branduolinis karas... Antraip šis pokalbis gali nepastebimai peraugti į kivirčą ir galiausiai į atleidimą.

Vandenis 

Šeštadienį Vandenio ženklo atstovės bus tingios ir mieguistos – tokia būsena gali tęstis iki pat vakaro. Jei nerasi jėgų nusipurtyti ir nusiteikti aktyvumui, diena taip ir praeis, neatnešusi nieko ypatingo. Pamėgink ryte išgerti dar vieną puodelį stiprios kavos arba arbatos su imbieru. Na, o jei nepadės – nieko nepadarysi!
Sekmadienį tau labiausiai rūpės du klausimai: „Kas kaltas?“ ir „Ką daryti?“ Rasti atsakymą į antrą klausimą vargu ar pavyks, bet kaltų paieškos turėtų būti vaisingos. Mintys apie teisingumą ir tai, kam kaip reikėtų elgtis, vis atitrauks tave nuo tavo pačios planų. Vis dėl to tau rekomenduojama neieškoti kaltų, bet užsiimti savo reikalais – naudos bus tikrai daugiau.

Žuvys

Šeštadienis Žuvų ženklo atstovėms turėtų būti itin sėkminga diena, sugebėsi pabaigti visus pradėtus darbus. Sugebėsi aplinkinius nustebinti ir savo energija, ir begaliniu nuovokumu. Kitaip tariant, diena bus tokia palanki, kad nevertėtų jos iššvaistyti visokiems niekams – šeštadienį gali atlikti išties svarbius darbus. Sekmadienį kils rizika visą dieną praleisti sprendžiant svetimas problemas. Tavo pačios reikalai kuriam laikui gali būti nustumti į antrą planą. Užtat padėdama kitiems sekmadienį turi galimybę įgyti naujų draugų ir sąjungininkų. O tai, sutik, irgi nėra blogai.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis