NAUJIENA: kavinė, kur kiekvienas gali tapti reklamos žvaigžde(FOTO)

Nuo seno žinoma, kad optimistą nuo pesimisto skiria požiūris į vandens kiekį stiklinėje. O jeigu vietoje stiklinės paimtumėm puodelį, o vietoje vandens įpiltumėm kavos? Ir ta kava pavaišintumėm žmogų, kuris netikėtai tapo reklamos žvaigžde?

Pirmoji vieta Lietuvoje, kurioje galima tai išbandyti, yra „PILDYK@VeroCafe”, kuri birželio 19 d. atvėrė duris Vilniaus „Akropolyje“. Kavos puodeliai čia visada pilni, naujienų ir pramogų srautas lankytojų išmaniuosiuose telefonuose niekada nesustoja, o staigmenos prašosi išbandomos.

„Tai pirmoji kavinė Lietuvoje, kurioje riba tarp realaus ir televizijos pasaulio visiškai nepastebima, kur kiekvienas kavos mėgėjas gali pačiam sau netikėtai tapti „Pildyk“ reklamos žvaigžde“, – pasakojo Dominyka Jonušienė, „Pildyk“ prekinio ženklo vadovė.

Tik įbėgęs į kavinę lankytojas meta vos kvėpuojantį telefoną ant išmaniojo stalo. Pastarasis atpažįsta mirštančią bateriją ir ima ją krauti. Kol telefonas kaupia jėgas, jo savininkas užsideda ausines ir patikrina naujausią „Pildyk“ draugų sudarytą grojaraštį. Arba čia pat išdėliotose planšetėse išbando žaidimus ir programėles. Po to – tiesiog permaketuoja vieną iš kavinės sienų, kuri taip ir vadinasi – „pikselinė“. Visa tai iki šiol Lietuvos kavinėse nematyta ir pristatoma pirmą kartą.

PILDYK + kava >> jau geraaaai, o jei prie kavos pridėsim dar ir PANELĖS žurnalą? Atsakymą tu žinai. :) Todėl labai dž...Posted by Pildyk on Friday, 19 June 2015

Kelionė į interaktyvią ateitį tuo tik prasideda. Kartą per mėnesį kiekvienas kavinės lankytojas galės tapti „Pildyk“ reklamos herojumi. Pirmieji tai jau padarė kavinės atidarymo metu birželio 19 dieną. Netyčia užsukę kavos jie prisijungė prie visiems pažįstamų šešių „Pildyk“ draugų, kurie čia filmavo naują savo nuotykių seriją.

Viena iš herojų – Milda – „PILDYK@VeroCafe“ lankysis daug dažniau, nei kartą per mėnesį. Tapusi barista ji kone kasdien vaišins jus kava. Ir gal net pasiūlys už kavą susimokėti neįprasta valiuta – „like‘ais“, surinktais socialiniame tinkle.

Organizatorių archyvas

Tai – tik dalis linksmų naujovių, o daugiau apie „PILDYK@VeroCafe“ nuotykius ir akcijas galima sužinoti apsilankius interneto svetainėje http://www.pildyk.lt/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis