Plinta su kūno kultu susijusi fotosesija, garsi visame pasaulyje (FOTO)

Grožis - labai subjektyvi sąvoka, todėl tai, kas vienam yra gražu, kitam gali būti visai nepatrauklu. Lygiai taip pat yra ir su merginų figūromis - jos visos yra gražios ir unikalios.

Ar jau turi panele.lt programėlę savo išmaniajame telefone? Parsisiųsk ją ir gauk visas naujienas pirmoji!
„iOS“ versija
„Android“ versija

Būtent tokia misija vedama buvo suorganizuota šauni fotosesija, kurios metu paprastos, nemodeliškų formų merginos pozavo taip, kaip pozuoja merginos iš žurnalų viršelių.

Šį kartą taikinys buvo Victoria Secret merginų demonstruojamas aptinis trikotažas. Keletas merginų pozavo fotografui identiška poza, kaip ir garsiosios Victoria Secret manekenės.

Rezultatas iš tiesų įkvepia. Merginos drąsiai pozuoja prieš fotobjektyvą ir įrodo, jog bet kokių figūrų panelės gali nuotraukose atrodyti dailiai. Būtent toks ir buvo šio eksperimento tikslas - parodyti pasauliui, jog kiekvienos kūno formos yra nepakartojamos.

Anot pozavusių panelių, kiekviena mergina turėtų nusifotografuoti su bikiniu paplūdimyje - tai prideda daugiau pasitikėjimo savimi. Be to, merginos teigė, jog pozavimas joms labai patiko dar ir dėl to, jog fotografas jas skatino drąsiau pozuoti sakydamas komplimentus.

Pasaulyje sparčiai plinančią fotosesiją lydi ir atgarsiai. Tik šį kartą jie - vien teigiami, nes žmonės džiaugiasi, jog tokios idėjos yra įgyvendinamos. 

Juk kiekviena mergina yra graži, todėl nebūtina lygiuotis į pasaulinio garso modelių fotografijas!

Išvysk šias įkvepiančias nuotraukas pirma. Jas gali rasti čia ir čia.

Sekite Panele.lt naujienas „Facebook'e“!

Nori gražesnės veido odos? Pasidalink savo nuomone apie naują PANELĘ apačioje esančioje formoje ir laimėk veido valymo priemonę CLARISONIC! Neužmiršk parašyti savo vardo, pavardės bei el.pašto adreso. Nugalėtoją skelbsime birželio 24 dieną. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis