Spuoguota mergina padarė tai, apie ką visi šneka (VIDEO)

Internetas mums suteikia daugybę pranašumų, tačiau daugeliu atveju ir neigiamų dalykų. Pavyzdžiui, kalbant apie kito žmogaus patyčias dėl jo išvaizdos.

Garsiai apie tai šnekėti bandoma, tačiau retas kuris išdrįsta pasielgti taip, kaip pasielgė YouTube grožio blogerė Em Ford.

Visai neseniai ši graži mergina išplatino internete nuotraukas su savo veidu be makiažo. Merginos veidą yra nusėję daugybę spuogų, todėl komentarai apie merginą interneto socialinėjė erdvėje buvo negailestingi. Tu bjauriO Dieve, ji kada nors prausė savo veidą? ir panašiai.

Tačiau kai po poros dienų toje pačioje internetinėje medijoje Em išplatino savo nuotraukas su makiažu, komentarai buvo teigiami: Tu tokia gražiNorėčiau būti tokia daili, kaip tu, - sakė daugelis internautų.

Grožio blogerė visą savo socialinį eksperimentą patalpino vaizdo įraše, kurį rasi čia.

Anot blogerės, tokios išvaizdos patyčios internete - dažnas atvejis ir su tuo reikia kovoti. Mergina sako, jog ne visi gimė turėdami skaisčias odas, todėl aplinkiniai turėtų į tai atsižvelgti ir likti tolerantiškesni.

Makiažas suteikia galimybę mums, panelėms, būti dailioms, tačiau to, kas slypi mūsų viduje, neužmaskuosi jokia kosmetika. Mes visos esame gražios ir unikalios, todėl privalome save mylėti tokios, kokios esame , - sakė Em.

Ar tu pati esi susidūrusi su patyčiomis dėl savo veido odos internete? Pasidalink komentaruose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis