4 dalykai, į kuriuos vaikinai pirmiausiai atkreipia dėmesį paplūdimyje

Ilgasis savaitgalis pranašauja šilumą. O su šiluma - ir dienos prie jūros ar ežero. Pasipuošusios savo naujausiu maudymosi kostiumėliu lekiame poilsiauti!

Ten, be kaitinančios saulės ir įšilusio vandens mūsų laukia vaikinų armija. Tai, jog vaikinai pro akis nepraleidžia paplūdimyje besiilsinčių panelių, aiškiau nei aišku. O į ką vaikinai dėmesį paplūdimyje atkreipia labiausiai?

Krūtinė. Kaip bebūtų, vaikinai yra tie, kuriems krūtinė visuomet išliks viena labiausiai į akis krentančių merginų kūno detalių. Jei turi didelę krūtinę, nenustebk, jei tave žvilgsniu kliudys kone kiekvienas vaikinas. Jei tavo krūtinė tau atrodo per maža, žinok, jog yra gudrybių, kaip ją padidinti. Tiesiog nusipirk maudymosi kostiumėlį su push - up funkcija ir krūtinė kaip mat atrodys dailiau. Vis dėlto gyvename ne dėl vaikinų, todėl jei tau patogu nešioti sportinio tipo maudymosi kostiumėlį: kodėl gi ne?

Įdegis. Jei šią vasarą dar nespėjai įdegti, tikėtina, jog būsi ta, kuri vaikinų žvilgsnių paplūdimyje išvengs. Dažnai vaikinų akis traukia smarkiai įdegusios merginos. Žinoma, kuo labiau įdegusios, tuo daugiau žvilgsnių merginos sulaukia, tačiau su įdegiu persistengusios rizikuoja sulaukti ne susižavėjimo šūksnių, o neigiamų komentarų. Pasistenk nepersikaitinti! Ir visa tai visai ne dėl vaikinų, o dėl sveikatos!

Plaukai. Nors eidamos į paplūdimį mes dažnai mėgstame plaukus susirišti dėl to, jog taip yra tiesiog patogiau, vėjo plaikstomi plaukai prie jūros yra tai, į ką vaikinams malonu žiūrėti. Ypač jei tie plaukai - ilgi ir sveiki. Kaip bebūtų, neatsižadėk plaukų sveikatos vardan vaikinų dėmesio. Kaitriausiu metu slėpk plaukus po skrybele ar skarele, nes saulė labai sausina plaukus. 

Paplūdimio stilius. Tai, kokį paplūdimio stiliuką pasirinksi yra taip pat svarbu, kalbant apie vaikinų dėmesį. Nors vaikinai nėra pernelyg linkę analizuoti, ar tavo maudymosi kostiumėlis atitinka šių metų mados tendencijas, vis dėlto ir jiems aišku, kas skoninga, o kas nelabai. Jie tiesiog nekenčia vientisų maudymosi kostiumėlių, kurie slepia figūrą. Gražiausias paplūdimio derinys jiems - atskiras maudymosi kostiumėlis ir stilingi akiniai nuo saulės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis