HOROSKOPAS SAVAITGALIUI (07 03 - 07 05)

Labai ilgas ir labai karštas - toks bus šis savaitgalis! Ką tau žada žvaigždės?

Avinas

Šeštadienį Avinų elgesys priklausys nuo to, kaip klostysis įvykiai. Žvaigždės apdovanos dideliu energijos kiekiu, tačiau reikia tam tikrų sąlygų, kad ši energija išsilaisvintų. Taigi jei šiandien nebus ypatingų užduočių, jei neteks gelbėti pasaulio, būsi apatiškas ir netgi tingus. Bet jei tik nutiks kas nors nenumatyto, padarysi daugiau nei įprastai.
Sekmadienį yra tikimybė, kad santykių su brangiu žmogumi laukia išbandymas. Šiandien bus gausu situacijų, kurios provokuos konfliktams. Jei nori apeiti aštrius kampus, teks pasitelkti visus diplomatinius sugebėjimus. Žvaigždės įspėja – kad ir kaip šiandien norėtųsi pakritikuoti aplinkinius, nevertėtų to daryti, antraip rezultatai nuvils.

Jautis

Žvaigždės įspėja, kad šeštadienį gali pritrūkti žinių ar patirties, sprendžiant kažkokį klausimą. Tai pasakytina ir apie asmeninį gyvenimą, ir apie reikalus, ir apskritai apie santykius su žmonėmis. Jei nepripažinsi, kad kažko nežinai, gali padaryti didelių klaidų. Vienintelis teisingas sprendimas – su kuo nors pasitarti.
Na o šiandien patariama skirti laiko finansams. Šiandien logiškai mąstysi, būsi atidus, tad tikrai sugebėsi suplanuoti artimiausio meto biudžetą. Na o analitiniai gebėjimai padiktuos, kaip padidinti savo kapitalą. Būtinai pasinaudok tuo, kad šiandien praktiškai visi planai, susiję su pinigais, bus lengvai įgyvendinami.

Dvyniai

Šeštadienį Dvyniams patartina įsiklausyti, kas kalbama aplink – iš aplinkinių pokalbių gali sužinoti ką nors įdomaus, pavyzdžiui, naudingos informacijos ar vertingą idėją. Taip pat žvaigždės pataria nenumoti ranka į patarimus – būtent jie padės pasiekti puikių rezultatų. Kitaip tariant, šiandien raktas į sėkmę – ne tiek tavo pastangos, kiek aplinkinių pagalba ir bendradarbiavimas.
Sekmadienį visi Dvynių reikalai klostysis sėkmingai be didelių jo pastangų. Tai viena iš nedaugelio dienų, kai tavo norai sutaps su galimybėmis. Gali būti, kad likimas pradžiugins staigmenomis, romantiška pažintimi ar netikėtai gautais pinigais. Jei planuoji svarbų pokalbį, pats laikas šiandien jam ryžtis.

Vėžys

Šeštadienį gali demonstruoti užsispyrimą – bus praktiškai neįmanoma tave perkalbėti. Stabdyti tave irgi bus beprasmiška. Na bet čia yra ir pliusų – su tokiu užsispyrimu ir atkaklumu kalnus galėsi nuversti. Kur kas blogiau, jei imsi spręsti esminius gyvenimo klausimus – impulsyvūs poelgiai gali turėti sunkokų padarinių.
Sekmadienį irgi būsi tvirtas kaip uola, tik jausi pusiausvyrą. Toks derinys padės jausti ir suprasti viską, kas vyksta aplink – aplinkinių nuotaikas, motyvus... Jų poelgiai ir netgi mintys nebus tau paslaptis. Žvaigždės pataria nepraleisti tokios dienos veltui – sugebėsi įžvelgti įvykių esmę.

Liūtas

Šiandien tiesiog negalėsi nusėdėti vienoje vietoje. Tau reikės naujų įvykių, emocijų, įspūdžių ir kuo daugiau adrenalino. Žvaigždės pataria nestabdyti savęs ir leisti sau judėti, bendrauti. Sportuok, eik apsipirkti, nebijok naujų pažinčių – vis tai tau tiesiog būtina. Gali būti, kad pakaitinsi sau kraują ekstremaliu sportu ar flirtu su nepažįstamu asmeniu. Kodėl gi ne? Svarbiausia – neprarasti kontrolės.
O sekmadienį vertėtų paskirti sudėtingiausių uždavinių gyvenime apmąstymui ir ateities planų kūrimui – šioje srityje tau geriausiai seksis. Na o projektų realizavimas gali vykti ne itin sklandžiai, todėl svarbių reikalų imtis neverta. Šiandien puikiai seksis analizuoti, sudėlioti sudėtingas schemas. Taigi šios dienos planai bus pagrįsti, globalūs ir patikimi – kaip Didžioji kinų siena.

Mergelė

Šiandien puiki diena sulaukti paramos visame kame. Visų pirma tai pasakytina apie meilę ir santykius – jei ketini užmegzti romantišką pažintį, prisipažinti apie savo jausmus ar pakalbėti apie bendrus planus, geresnio laiko nerasi. Šeimyninis bendradarbiavimas, užsimezgusi šiandien meilė turės tvirtą pagrindą.
Sekmadienį žvaigždės žada palankią naujiems projektams dieną. Tai, ką šiandien pradėsi, eisis lengvai, sėkmė garantuota beveik 100 proc. Bet kokioje srityje drąsiai ženk žingsnį, kuriam veikiausiai ilgai nesiryžai. Sekmadienį viskas prasidės palankiai ir greitai duos vaisių. Tad ar verta atidėlioti?

Svarstyklės

Šiandien tavo raktas į sėkmę – atsargumas, kadangi diena bus kupina įtampos, greitai galinčios perauti į konfliktą. Santykiuose su artimais žmonėmis tikėtini nesutarimai, santykių aiškinimasis. O ir su draugais bendravimas bus nelengvas, galima netikėta konkurencija. Svarstyklėms sekmadienį patartina būti tyliai kaip pelytei, jei nenori trenksmų ir griausmų. Tik apsiginklavus kantrybe pavyks nepasiduoti provokacijoms.
Sekmadienį kils noras su kuo nors pasidalinti patirtimi, žiniomis ar ką nors pagloboti. Norėsis būti kilniam, o ir išprusimą pademonstruoti. Jei pamatysi neteisybę, jokiu būdu nenutylėsi, būsi pasirengęs stoti į kovą vardan teisybės, ginti silpnesnį. Žvaigždės įspėja, kad teisingumas gerai, bet sekmadienį svarbiausia niekam neleisti užlipti tau ant galvos.

Skorpionas

Šeštadienį žvaigždės įspėja Skorpionus, kad tarp jų ir jų planų gali atsirasti kliūčių. Sunkumų kils ten, kur, atrodo, neturėtų kilti, klausimai, kurie jau atrodė išspręsti, pasisuks netikėta puse, pareikalaus naujų pastangų. Na bet tai nereiškia, kad visi planai pasmerkti žlugti. Tiesiog bet kokiai užduočiai atlikti prireiks daugiau pastangų ir energijos nei įprastai.
Sekmadienį širdis norės vieno, o logika ir faktai trauks į kitą pusę. Jei taip iš tiesų įvyks, žvaigždės pataria – neskubėk, greičiausiai sprendimas šiaip ar taip būtų klaidingas. Protinga sprendimui turi pritarti ir širdis, ir protas. Jei nesijauti užtikrintai, vadinasi, reikia paieškoti kitų variantų.

Šaulys

Šeštadienį žvaigždės žada dieną, kupiną džiugių naujienų, įvykių ir netgi staigmenų. Bet paradoksaliu tai, kad Šaulys vargu ar pajėgs iki galo tai įvertinti. Priešingai – veikiausiai be jokio pagrindo jausi nepasitenkinimą, apatiją. Galbūt taip nutiks todėl, kad pastaruoju metu tavo gyvenime buvo gausu įvykių, emocijos prislopo. O gal tiesiog pavargai.
Sekmadienį daug kas priklausys nuo tavo žodžių, poelgių, jausmų ir netgi minčių. Galbūt teks priimti kažkokį sprendimą, nuo kurio daug kas priklausys. Žodžiu, bet kokie poelgiai turės nemažai įtakos ateičiai.
Taigi galvok, ką kalbi, o geros mintys ir geri darbai tikrai sugrįš.

Ožiaragis

Šeštadienį jokiu būdu nenorėsi dirbti rutiniškų darbų, galvoje siaus nuotykių ir kelionių vėjas. Žvaigždė pataria suderinti tai, kas malonu ir tai, kas naudinga – suplanuoti atostogas, net jei jos labai toli. Skaitinėdamas internete apie keliones atitrūksi nuo kasdienybės, be to, gausi didelį pozityvios energijos užtaisą.
Sekmadienį bendraudamas su žmonėmis būsi linkęs į kraštutinumus. Lengviau nei įprastai pasiduosi svetimai įtakai, būsi linkęs sau neparankiems poelgiams. Arba atvirkščiai – spausi aplinkinius. Žodžiu, santykių su žmonėmis šiandien idealiais nepavadinsi. Kad tai netaptų pagrindu konfliktams, pasistenk bendraujant rasti aukso vidurį.

Vandenis

Šiandien bus baisiai sunku baigti tai, kas pradėta, bet dar sunkiau bus apskritai ko nors imtis – būsi išsiblaškęs. Jei nepavyks išsisukti nuo darbų, tempsi juos iki begalybės. Na ir organizmo ištekliai nėra beribiai, taigi žvaigždės pataria bent jau gerai pailsėti ir atgauti tiek fizines, tiek dvasines jėgas.
Sekmadienį nė nemėgink paversti planų realybe – ypač tokių, nuo kurių daug kas priklauso. Jei nepaklausysi šio patarimo, nusiteik tam, kad kažkokie reikalai strigs, o kažkokių apskritai nepavyks įgyvendinti. Žodžiu, bet kokie nauji projektai, sumanymai atneštų tik galvos skausmą. Ar to reikia?

Žuvys

Šiandien turi šansų ką nors ištaisyti. Galbūt senas problemas, o gal netikėtus įvykius, kuriuos pavyks pakreipti norima linkme. Net jei aplinkybės klostysis ne itin palankiai, žvaigždės žada – sugebėsi įžvelgti savų pliusų ir savų minusų. Pesimistas mato pavojų kiekvienoje galimybėje, o optimistas įžvelgia galimybę kiekviename pavojuje. Apsiginkluok optimizmu, ir viskas susitvarkys.
Sekmadienį patartina skirti artimiesiems ir draugams, juk jie didžiausia vertybė šiame gyvenime. Darbai, mokslai, nauji žmonės šiandien nė trupučio nevilios. Nuoširdus bendravimas, šiltas pasisėdėjimas, atviri pokalbiai – štai ko šiandien reikia Žuvims.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis