Naudingi būdai, kaip patikrinti, ar vaikinas mergišius

Vasaros romanai, iš kurių vieni baigiasi laimingai, o kiti ne, žinomi visoms. Būtent vasaros metu padaugėja trumpalaikių santykių ir, žinoma, su meile susijusių nuotykių.

Dažnai tokių santykių iniciatoriai būna būtent vaikinai. Yra merginų, kurios, net įsipainiojusios į mergišių pinkles, išbrenda sausos ir neįskaudintomis širdimis. Bet vis dėlto didesnė dalis po tokių nuotykių lieja ašaras... Kaip nepakliūti į mergišių pinkles?

Pasitikėk savimi

Mergišiai, tarsi šunys, užduodę kaulą, dažniausiai puola prie tų merginų, kurios yra gana naivios ir patiklios. Jie žino, jog jas bus nesunku suvilioti, nes jos greitai pasiduos jų kerams. Todėl patikėk, mergišius visais įmanomais būdais bandys tave užkariauti - dažnai tau šypsosis, lyg netyčia prisilies prie tavęs, o gal net imsis drąsesnių veiksmų. Jei jauti, jog klimpsti į mergišiaus pinkles, atmink: privalai pasitikėti savimi. Supratusi, jog tai mergišius, išlik šalta ir neduok jam jokių simpatijos ženklų. Pamatysi, kaip jį tai sunervins: juk nedažnai jo kelyje pasitaiko ta, kuri jam neatsako tuo pačiu...

Patikrink, kas jo draugai

Parodyk man savo draugą, pasakysiu, kas tu“ , - yra posakis, kuris puikiai tinka ir atskiriant mergišių nuo rimto vaikino. Jo draugai: laisvamaniai, kiekvieną savaitgalį ar net dažniau lekiantys linksmintys, neturintys normalių, padorių veiklų, nesimokantys ar tiesiog nepraustaburniai? Tik stebuklo dėka tavo sutiktas draugas bus ne toks, kaip jo draugai. Todėl jei matai, jog iš jo draugų nieko gero - bėk nuo to vaikino kuo toliau!

Išbandyk jį

Jei tau kyla abejonių - mergišius jis ar ne, pabandyk su juo paeksperimentuoti. Pavyzdžiui, užvesk rimtą kalbą apie mokslus, tėvus ar panašiai. Jei šiomis temomis jis nebus šnekus, arba vartys akis, kai tu mėginsi tokį pokalbį užmegzti, tuomet jis tikrai ne tau, nes jis - tipinis mergišiaus pavyzdys!

Mokėk atsispirti

Kad ir kaip gardžiai jis kvepėtų, kad ir kaip gražiai kalbėtų: išlik stipri. Netikėk pasakymu, jog vienintelis būdas atsipirti pagundai, yra jai pasiduoti. Pamatysi, pasidavusi pagundai gali labai nusvilti...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis