Ištark savo spuogams „viso gero“!(KONKURSAS)

Kaskart pažvelgusi į veidrodį susinervini, nes veidą „papuošė“ dar vienas naujas spuogas? Atrodo, kad tavo spuogai niekuomet neišnyks? Stengiesi rūpintis savo oda, tačiau veido netobulumai niekur nesitraukia?

Dabar – tavo proga. BIODERMA ir PANELĖ skelbia konkursą, kurio metu gali laimėti galimybę pagaliau atsisveikinti su savo spuogais. Pasidalink savo spuogų istorija ir galbūt būtent tau atiteks galimybė gydyti veido odą padedant dermatologams.

Pirmąjį žingsnį galėsi žengti jau greitai: viena savo spuogų istoriją ir nuotrauką atsiuntusi laimingoji bus apdovanota BIODERMA rinkiniu, specialiai sukurtu riebiai, mišriai ir į spuogus linkusiai odai.Visi produktai kuriami laikantis požiūrio, kad kai oda kenčia, užuot gydę, turėtume išmokyti ją gyventi pagal natūralią prigimtį. BIODERMA rinkinį sudaro:

„Sébium H2O“, micelinis valomasis vanduo

 Sudėtyje esantys aktyvūs ingredientai apsaugo nuo naujų spuogų susidarymo bei slopina odos riebalų išsiskyrimą. Švelniai ir efektyviai nuvalo nešvarumus bei pašalina net vandeniui atsparų akių makiažą. Valomasis vanduo veikia antibakteriškai, yra dermatologiškai saugus ir nesausina odos, nes sudėtyje nėra alkoholio. 

„Sébium Global“, intensyvaus poveikio kremas  visų tipų aknei

Unikali priemonė, veikianti į visas biologines aknės atsiradimo priežastis bei pasekmes. Reguliuoja odos riebalų kokybę bei kiekybę, neleisdamas jiems sutirštėti ir apsaugo nuo spuogų susidarymo. AHA rūgščių esterių junginys valo odą, mažina spuogų bei inkštirų atsiradimą. Priemonė ramina odą bei mažina paraudimus, atsiradusius dėl uždegimo. Oda tampa akivaizdžiai švaresnė ir skaistesnė. „Sebium Global“ yra lengvos tekstūros, greitai susigeria, oda tampa švelni ir atgauna komforto jausmą. 

„Sébium Hydra“, drėkinamasis kremas išsausėjusiai riebiai mišriai odai

Net ir riebi oda gali tapti išsausėjusi. Dažniausiai ją išsausina medikamentinis gydymas, agresyvi higiena ar kosmetika. „Sebium Hydra“ iš karto ir ilgam atkuria komforto jausmą, intensyviai drėkina ir sumažina odos sudirgimą. Tekstūra idealiai pritaikyta riebiai išsausėjusiai odai, neužkemša porų.

„Sébium Masque“, riebalų išsiskyrimą reguliuojanti kaukė

Dermatologinė kaukė pašalina riebalų perteklių ir suteikia odai matinį efektą. Agaro rūgštis sutraukia išsiplėtusias poras. Priemonė taip pat veikia kaip švelnus „šveitiklis“. Oda lieka švari, lygi ir matinė.

Registruokis kovai su spuogais! Užpildyk viršuje esančią formą, pasidalink savo spuogų istorija ir lauk savo laimės valandos! Registruotis galima iki liepos 29 dienos. Sėkmės!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis