Siaubinga šukuosena, sudarkiusi Kendall Jenner įvaizdį (FOTO)

Paryžiuje pristatyta mados namų "Chanel" aukštosios mados kolekcija būtų kėlusi susižavėjimo aikščiojimus, jei ne įmantrūs perukai, puošę manekenių galvas. Deja, trumpo kirpimo šukuosenos ko ne visas podiumu žengusias manekenes pavertė ne itin simpatiškomis.

Patraukliai neatrodė net gražuole vadinama Kendall Jenner. Kardashianų šeimos pažibai buvo patikėta vilkėti vestuvinį dizainerio Karlo Lagerfeldo kurtą šilkinį kostiumą, puoštą ilgu apsiaustu. Kendall būtų atrodžiusi puikiai, visgi trumputis juodas bob stilaius perukas atėmė ne vieną įvaizdžio tašką.

Kendall Jenner, SIPA, AP nuotr.

Kendall Jenner, Sipa Press nuotr.

Dar prasčiau atrodė kiti modeliai, daugeliui ši šukuosena netiko. Atidengta kakta, išilgintas galvos ovalas ir griežtas kirpimo stilius suteikė manekenėms ateivišką išvaizdą, ką jau kalbėti apie klounišką makiažą: sodriai nurausvintus skruostus, išryškintus antakius ir raudonas lūpas. Modelių įvaizdį kūrė mados metras Karlas Lagerfeldas, galbūt drąsiomis šukuosenomis ir makiažu jis siekė dėmesio savo naujausiai kolekcijai, juk mados pasaulyje reklamos per daug nebūna.

"Chanel", Reuters, AP nuotr.

"Chanel", AFP nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis