Vaikinų tipai, kurie yra linkę skaudinti

Atsargiai! Bendraujat su vaikinais galvos pamesti nepatartina. Štai 5 vaikinų tipai, kurie laikui bėgant gali palikti skaudžią žymę tavo gyvenime...

Nuolat meluojantys. Net toks nekaltas melas kaip tai, jog šiandien vietoje sporto treniruotės vaikinas ėjo susitikti su draugu, nėra geras ženklas. Paprastai po vieno melo seka kitas, nes vienkartinių melagių reta. Pagalvok, gal kitą kartą jis pradės meluoti turintis vykti pas mamą, kai tuo tarpu keliaus į pasimatymą su kita mergina...

Neišgyvenantys be flirto. Pro akis jis nepraleidžia nė vienos merginos? Visiems vaikinams malonu žiūrėti į gražias paneles, tačiau rimtiems vaikinams užtenka vos vieną kartą pažvelgti į gražuolę ir jie vėl grįžta prie savo veiklų. Jei tavo vaikinas yra tas, kuris spokso į kitas ir dar tau priduria, kokie nuostabūs praėjusios merginos plaukai - toks elgesys atleistinas tik vieną kartą. Jei tai kartojasi, jis, ko gero, mergišius.

Tie, kurie gaili net riešuto iš pakelio. Gal toks nekaltas egoizmas ir atrodo juokingas, bet daugiau bendraujant su tokiu vaikinu galima pradėti matyti jo kitas ydas. Gal jis taip pat nenorės dalintis ir savo vidiniais išgyvenimais? Vadinasi, tuomet kažką slėps. O santykiuose slėpynės - pats blogiausias dalykas.

Jautruoliai, verkiantys per kiekvieną romantišką sceną. Net tu ašaros negali išspausti, o jis jau virkauja? Na, toks vaikinas gal ir neblogo būdo, bet pati pamąstyk, kiek tversi tokias jo jautrumo akimirkas? Įskaudinti tavęs jis gal ir neįskaudins, tačiau gali nusivilti vyriškąja gimine. Taip, vyrai verkia, bet jei tavo vaikinas nuolat lyg PMS apsėstas, jis nebus tavo ramstis visais gyvenimo atvejais.

Tie, kuriems draugai svarbiau už viską. Vaikinas draugų turėti gali ir net privalo, nes nuolat būti sulipus kartu nėra pats geriausias variantas. Tačiau kai jis vietoje susisitikimų su tavimi jau amžinybę pasirenka draugų kompaniją, pagalvok, ar vertas jis tavęs? Draugai yra svarbu, bet vis dėlto, jei vaikinui iš tiesų rūpi, jis pasirinks laiką su tavimi, ypač jei jau seniai matėtės.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis