Išsiskirk su vaikinu. LENGVIAUSI žingsniai tai padaryti

Pasakyti vaikinui, jog viskas baigta nėra itin lengva. Ypač jei žinai, kad po išsiskyrimo skaudės ir tau, ir jam. Tad kaip tinkamai pasiruošti, jog išsiskyrimas su vaikinu būtų kuo lengvesnis?

Pirmiausia suvok, ar tikrai santykiams atėjo galas. Šis suvokimas kai kurioms ateina savaime, tačiau vis dėlto nemažai merginų apninka abejonės dėl skryrybų.

Jei išsiaiškinai, nedelsk. Kuo ilgiau lauksi palikti vaikiną, tuo skaudžiau bus ir tau, ir jam. Todėl jei apsisprendei, neatidėk skyrybų rytojui, daryk tai šiandien pat. Žinoma, atsižvelk ir į vaikino savijautą. Pavyzdžiui, jei vaikinui rytoj svarbus egzaminas, būtų beširdiška išsiskirti su juo dieną prieš atsiskaitymą.

Pasirink tokią išsiskyrimo formą, kuri būtų tinkamiausia. Nors skiriantis nėra rekomenduojama naudotis telefonu ar internetu, turi pasirinkti pati. Jei iš tiesų bijai vaikinui viską pasakyti į akis, kam save kankinti? Tuomet pakaks ir sms žinutės.

Skiriantis išlik šalta ir neišliek visų jausmų ant vaikino. Net jei paliekant vaikiną kunkuliuoji, žinok, jog palieki tu, o ne jis. Todėl jei užsipulsi jį, vaikinas kentės dar labiau. Verčiau išlik šališkesnė. 

Gerbk vaikiną, tačiau nenusileisk. Galimas variantas, jog pasakiusi, jog nori skirtis, iš vaikino sulauksi įvairiausių piktų kalbų. Leisk jam išsilieti, tačiau būk protinga ir neleisk jam ant tavęs pilti purvų. Protingai jam paaiškink, jog reikia elgtis garbingai net ir išsiskyrus. Jei po skyrybų išgirsi gandų apie save, nesėdėk rankas sudėjusi. 

Neprižadėk vaikinui to, ko neištęsėsi. Jis mano, jog liksite draugais? Iš karto jam pasakyk, jog taip, ko gero, nebus. Svarbiausia neduok vaikinui šanso apie tave toliau svajoti ir galvoti. Kam suteikti tuščių vilčių?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis