vaikino žinutė online reiškia iš tikrųjų?

Jei domiesi virtualiuoju pasauliu, ko gero, esi aktyvi Snapchat programėlės naudotoja. O jei dar turi simpatiją, be abejonės daliniesi su juo savo kasdienybe, siųsdama jam nuotraukas su prierašais.

Metas išsiaiškinti, ką vaikino atsiųstas snapchatas reiškia tau. Ar tu jam patinki? O gal jis laiko tave tik drauge?

Klasikinis pasilabinimas

„Labas“, „Labas rytas“, „Labos nakties“ , - šie ir kiti vaikino snapchatai kartu su jo nuotrauka, kur jis guli lovoje ar valgo pusryčius reiškia, jog vaikinas apie tave galvoja. Žinoma, reikėtų įvertinti, kaip dažnai jis siunčia tokius snapchatus. Jei tokiu būdu pasilabina vos kartą per savaitę, galbūt jis tik palaiko tik draugiškus ryšius, o jei kasdien - jis nori, kad ir tu apie jį galvotum.

Juokelis, kurį supranta tik jis arba tu

Tai vadinamieji juokai, kurie liečia tik du žmones. Kiti paprasčiausiai jų nesuprastų... Šis Snapchato ženklas kone pats geriausias! Tai rodo, jog vaikinas nori dalintis su tavimi kažkuo ypatingu, ko nežino kiti. Tęsk flirtavimą!

Snapchatas su kita mergina

Ne, nepulk pavydėti panelei, nusifotografavusiai su tavo simpatija. Tai gali reikšti, jog tokiu būdu jis tau nori sukelti pavydą! Todėl tu tuo tik pasidžiauk ir nusifotografuok su savo geru draugu - tegul žaidimas įgauna pagreitį.

Jis draugų būryje

Nuotrauka su draugais gali reikšti liūdnas žinias. Visų pirma, tavęs juk nėra šalia. Antra, ar nenori jis tokiu būdu parodyti, kaip smagiai leidžia laiką be tavęs? Kita vertus, gal jis tiesiog nedrįsta jūsų santykių perkelti į kitą lygmenį ir pakviesti tave prisijungti prie savo draugų kompanijos.

Jo gyvūno nuotrauka

Jei vaikinas atsiunčia snapchatą su savo šunimi, kate ar kitu naminiu gyvūnėliu, žinok, jog jis nori pavergti tavo širdį. Vaikinai dažnai griebiasi tokių gudrybių, jog merginų akyse pasirodytų mielesni.

Jo asmenukė iš sporto salės

Vaikinų snapchatai iš sporto salių gana dažni, tai gali reikšti du dalykus. Jis arba nori pasirodyti prieš tave, koks prisižiūrintis ir vyriškas yra, arba siunčia šį snapchatą visoms panelėms gundydamas jas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis