Keisti būdai, kurie padeda akimirksniu užauginti plaukus (FOTO)

Ilgi plaukai - panelių puošmena, todėl daugelio svajonė yra turėti ilgus, dailius plaukus. Pasirodo, yra būdų, kurie padeda labai greitai užauginti plaukus ir jie yra visiškai natūralūs!

Visai neseniai plaukų priežiūros ekspertai atrado naujus būdus, kurie skatina greitą plaukų augimą.

Pirma, norėdama užsiauginti ilgus plaukus, miegok su dušo kepuraite. Galbūt tai nėra itin patogus būdas miegoti, tačiau pasirodo, taip palikti plaukai auga žymiai greičiau. Sako, jog plaukai miegant su kepurėle auga net 4 kartus greičiau! 

Įmaišyk į plaukų priežiūros priemonę aštriųjų kajeno pipirų. Kajeno pipirai skatina kraujo cirkuliaciją, o tai gali pagelbėti norint užsiauginti plaukus. Jie turi specifinį kvapą, bet ko dėl grožio nepadarysi? Šiuo metu daugelis žvaigždžių eina iš proto dėl kajeno pipirų teikiamos naudos plaukams. 

Gulėk aukštyn galva. Šis metodas gal ir nestebuklingas (kiek ilgai taip iškybosi?), tačiau labai padeda. Atmink, jog gulėdama žemyn galva ilgai negali, mat tai gali sutrikdyti sveikatą.

Masažuok pirštus. Pasirodo, kasdieninis pirštų masažavimas 10 - 15 minučių gali pailginti plaukus vos per savaitę! Bent jau taip teigia kai kurie plaukų ekspertai. Rankų pirštų galiukuose esantys nervai veikia plaukų augimą, todėl jų stimuliavimas gali padėti augti plaukams.

Labiau žinomi būdai - stipriai masažuoti galvos odą, plaunant šampūnu.
Vengti plaukų džiovinimo ir tiesinimo.
Pakeisti medvilnines pagalves į šilkines, nes medvilnė kenkia plaukams, todėl jie linkę iškristi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis