Diktuoja vaikinai! Merginų išvaizdos elementai pagal svarbą

Sako, jog be gražios išvaizdos niekas nenori pažinti vidaus. Prieštaraujame. Pasaulyje egzistuoja daugybė atvejų, kai vaikinai įsižiūri merginas tikrai ne dėl jų dailios išvaizdos. Vis dėlto mūsų išvaizda yra tai, ką vaikinai pastebi pirmiausia. O ar jie ją išaukštins - tai priklauso nuo jų pačių.

Vaikinai eilės tvarka rikiuoja, kokias merginų išvaizdos dalis pastebi pirmiausia. Paskaitom, kas tai!

Bendras vaizdas. Kaip bebūtų, vaikinai, pamatę merginą, pirmiausiai skenuoja bendrą jos vaizdą, o ne atskiras detales. Tikriausiai jau žinai, jog vaikinai dažnai nepastebi smulkmenų, todėl susipažįstant su panele visų pirma jiems į akis krenta bendra jos išvaizda.

Veidas. Veidas yra objektas, į kurį vaikinai žvelgia pirmiausiai. Klysti, jei manai, jog vaikinai visų pirma apžiūri figūrą. Žiūrėdami į veidą vaikinai įvertina atskiras veido dalis ir odos būklę. O jei tu dar šypsaisi...

Šypsena. Taip, šypsena yra tai, į ką vaikinai galėtų žiūrėti ir žiūrėti. Juk matyti merginą laimingą yra vienas malonumas. Ne veltui yra sakoma, jog galima įsimylėti šypseną.

Plaukai. Plaukai yra ketvirtasis išvaizdos elementas, į kurį vaikinai atkreipia dėmesį. Jei jie gražūs, sveiki, žvilgantys - tuoj pat būsi įtraukta į simpatiškos merginos sąrašą.

Akys. Nors į akis yra įprasta žvelgti pirmiausia, tik susipažinus, vis dėlto vaikinai ne iš karto įsidėmi, kokios spalvos yra tavo akys. Tačiau tai, jog žvelgia į jas bendraujant, yra akivaizdu.

Liemuo. Liemuo yra panelių figūros ašis, todėl vaikinai, pastebėdami figūrą, visų pirma įvertina liemenį.

Kojos. Kojos yra vienas iš paskutinių elementų, kai yra kalbama apie tai, kokias kūno dalis pastebi vaikinai. Pirmenybė yra teikiama priekinei kūno daliai, tad merginų kojas vaikinai pastebi kiek vėliau.

Rankos. Rankos atsiduria paskutinėje vietoje. Tačiau tai nereiškia, jog turi nustoti lakuotis nagus. Galų gale vaikinas vis tiek į juos pažvelgia!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis