It du vandens lašai į garsią žvaigždę panaši lietuvė stebina savo išvaizda (FOTO) (ĮVERTINK)

Vilnietė Kamilė Šalkauskaitė (20) visai nesistengia slėpti to, jog sedėjimas prie veidrodžio jai yra artima. Tačiau regis, jog laiko prie veidrodžio ji veltui neleidžia - atitinkamas makiažas ir šukuosena ją padaro it du vandens lašai panašią į garsiąją aktorę Megan Fox!

Trumpą interviu su „antrąja Megan Fox“ skaityk čia!

Ar daug pažįstamų, draugų sako, jog esi panaši į aktorę Megan Fox?

Iš tiesų nei daug, nei mažai. Kartais susilaukiu komentarų po socialinio tinklo nuotraukomis, jog esu panaši į aktorę Megan Fox . Susilaukiu tokių apibūdinimų ir realybėje, bendraudama su žmonėmis, tačiau rečiau.

Kamilė Šalkauskaitė
Kamilė Šalkauskaitė
Asmeninio albumo nuotr.

Ar pati stengiesi į ją lygiuotis, t.y., panašiai pasidažyti? 

Kad ir kokia tikrai žavi mergina yra Megan Fox, į ją lygiuotis nesistengiu, kaip ir į nieką kitą. Žinoma, atkreipiu dėmesį į daugelio žinomų žmonių išvaizdą, bet tik tam, jog išmokčiau kažką naujo ir pritaikyčiau prie savo unikalaus įvaizdžio kūrimo.

Ar daug laiko kasdien praleidi prie veidrodžio?

Jei atvirai - taip, kadangi jei atrodau gerai, tai ir jaučiuosi gerai. Kartais net niekur neinant, kelias valandas sėdžiu prie veidrodžio ir išbandau naujus makiažų variantus.

Vida Press, Asmeninio albumo nuotr.

Turi išskirtinių nuotraukų. Kaip joms ruošiesi - ar daug kadrų padarai, kol išsirenki tinkamą?

Savo nuotraukoms specialaus pasiruošimo neturiu, tiesog kaip ir daugelis merginų esu šiek tiek pamaiva ir jei turiu noro, visada pasimaivau prieš objektyvą. 

Kalbant apie kadrus, priklauso kiek tam turiu laiko ir noro, kartais nuotrauka pavyksta iš pirmo karto, o kartais tenka pavargti su daugiau kadrų.

Ar turi kokių išskirtinių hobių?

Sunku pasakyti kas tiksliai būtų mano hobis, bet apibūdinčiau jį vienu žodžiu - kūryba. Mėgstu kurti, esu meniškas žmogus, todėl tiek fotografija, piešimas ar dizaino kūrimas yra mano hobis.

Asmeninio albumo nuotr.

Ką manai apie dirbtinį grožį - priauginamus plaukus, blasktienas ar panašiai? Tau tai artima ar tolima?

Apie dirbtinį grožį negaliu pasakyti nieko blogo, tačiau galiu pasakyti, jog kas per daug - tas nesveika. Jei viskas su saiku, tuomet kodėl gi ne, tačiau pati nesu dirbtinio grožio šalinininkė.

Kamilė Šalkauskaitė
Kamilė Šalkauskaitė
Asmeninio albumo nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis